G-E0EWZBLP0V
уторак , 23 априла 2024
Home / REGION / Mijatović: Priča o ratu je dimna bomba za covid kriminal! SARAJEVO NA CELU SA ALIJOM ZVECKA IZ DALEKA

Mijatović: Priča o ratu je dimna bomba za covid kriminal! SARAJEVO NA CELU SA ALIJOM ZVECKA IZ DALEKA

FELJTON.rs

Ko je spreman da ponovo prolije krv u BiH za njihove milione, pita MijatovićA. K.prije 35 minuta

Vojin Mijatović

SLEDECA VEST…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA


Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović, u gostovanju na Face televiziji, kazao je da je priča o ratu dimna bomba za covid kriminal. Komentirao je jučerašnji dolazak Aleksandra Vučića u Banja Luku, gafove Milorada Dodika i Draška Stanivukovića, te je poslao poruku bivšem reisu Mustafi ef. Ceriću.

– Čuo sam da je suprug direktorice KCUS-a stao ispred naroda, poziva na mobilizaciju. Ja došao, kažu u trezoru je, nije tu – kazao je Mijatović na početku razgovora.

Degutantni su i smiješni ratni pokliči, oni su dimna bomba, smatra Mijatović.

– Nemamo jedinstven odgovor iz BiH na „non-paper“, ratni pokliči ovoga iz trezora i onoga što je švercao oružje u ratu postaju degutantni i smiješni. Kakav crni rat, to je predizborna kampanja Dodika i Bakira! To je dimna bomba za predcovid, covid i post covid kriminal. Ko će ratovati za ta dva tri borca? Ko je spreman da ponovo prolije krv u BiH za njihove milione? To su šuplje priče! To je predizbornii pamflet – rekao je.

Tužno je čitati riječi bivšeg reisa

Nakon par dana prestaje priča o „non-paperu“.

– Ne želim da uvrijedim građane Slovenije, ali slovenci i rat? Slovenci i nešto ozbiljno? Ja dajem fore još 6 dana za ovu priču o „non-paperu“. Bakir isti dan priča o genocidašima, Dodik o otcjepljenju, evidentno je da su se dogovorili. Ne zna se ko je veći borac u ratu bio od Dodika, Bakira i Čovića. Danas su stigli vojni konvoji, oni će se ušutiti do ujutro. Kakve Bakirove i Dodikove vojske i smijurije, oni se njih boje više od ikoga. Dodik je ujutro rekao da smo nezavisni, oko 12 miran razlaz u 4 da nije spreman za nezavisnu RS ako to znači rat – govori Mijatović i dodaje da Dodik ima problem da se dogovori sam sa sobom.

Komentirao je i poruku dana koju mu je uputio bivši reis Mustafa ef. Cerić.

– Tužno je čitati od bivšeg reisa onakve riječi. Bivši reis je mene poistovijetio sa ocem iz Srebrenice koji svog sina zove da ga ubiju Srbi. Mene koji javno govorim da je u Srebrenici počinjen genocid. Treba da ga bude sramota njegovih godina, pozicije koju je obnašao. Poručujem njemu i njegovom nalogodavcu Bakiru Izetbegoviću, Bosna neće biti onakva kakvom je Dodik zamišlja, nema šanse, ali neće biti onakva kakvom je zamišljaju bivši reis i gospodin Izetbegović. Neka bivši reis razmisli šta je rekao, on je misleći čovjek – poručio je.

Dodik ostavljen kao hostesa

O obilježavanju Dana grada Banje Luke i dolasku delegacije iz Srbije kazao je da je događaj pratio gaf za gafom.

– Frustrira me činjenica da predsjednik Srbije kao da dolazi u Afriku u neko pleme koje pripada Srbiji, dočekuju ga pioniri i pionirke na aerodromu, prave mu bilborde, a u biti je trebalo da u Banjoj Luci budu sva tri člana Predsjedništva BiH, predsjedavajući Vijeća ministara, da pokažemo da smo normalni ljudi, da možemo zajedno. Na Dan grada gradonačelnik Draško Stanivuković i ostali mladi ljudi u politici lome noge ko će sjesti s Vučićem. Onda imate gaf za gafom, kada Vučić izlazi iz avion i ostavlja Dodika da stoji kao hostesa i ulazi u auto, pa onda gaf sa nekakvom bubicom, što pokazuje da gradonačelnik nije sazrio za neke stvari. Imamo folklor u kojem Aleksandar Vučić vrlo solidno nastupa. Bilo bi lijepo da je ključ Banje Luke dobio neko iz Federacije – rekao je Mijatović.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/avaz.ba)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 5 = 2

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)