G-E0EWZBLP0V
Home / DIJASPORA / SKANDAL NA N1 Gost koji se uključio u program otkrio detalje o smrti Vladimira Cvijana, voditeljka pokušala da obmane javnost! (VIDEO)

SKANDAL NA N1 Gost koji se uključio u program otkrio detalje o smrti Vladimira Cvijana, voditeljka pokušala da obmane javnost! (VIDEO)

FELJTON.rs

 26.03.2021.

Novinar Dojče velea Nemanja Rujević odbacio je spekulacije opozicije o smrti Vladimira Cvijana bivšeg visokog funkcionera u SNS.

Nataša Miljković Nemanja Rujević N1

Nataša Miljković Nemanja Rujević N1, Foto: printscreen

Voditeljka je pokušala da izmanipuliše gledaoce navodeći svoje pitanje kao poređenje sa Nemačkom u kojoj Rujević živi i radi.

BUGARSKA VODITELJKA NAPRAVILA DIL SA KAPETANOM DRAGANOM:TI IZJAVI DA SAM POGODILA U CENTAR, JA TE ZOVEM U JUTARNJI SVAKI VIKEND!

– Šta bi se dogodilo da ovako nestane čovek u Nemačkoj? – upitala je voditeljka.

Rujević je naveo da ne zna šta bi se desilo u Nemačkoj i izrekao opasku da ne postoji nikakva institucija dužna da obaveštava javnost kad je neko umro.

– Ne možete da upirete prstom i da kažete: Aha, ti si bio dužan da nam kažeš!“. Niko nije bio dužan da nam kaže. Ni deo porodice nije znao. Nisu morali ni novinari da nam kažu, a čujem da su neki znali, ni advokat, a i neki od njih su znali – kaže Rujević.

On navodi da je bizarno što javnost nije znala, ne zato što je nešto sumnjivo, već zato što je Cvijan bio poznata ličnost.

Voditeljka je pokušala da navede Rujevića da izrazi sumnju u smrt Cvijana, a iza svega se krije, naravno, uređivačka politika N1 koja u cilju skupljanja jefitinih poena Đilasovoj opoziciji treba da proglasi predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao osumnjičenog za ubistvo.

No, Rujević se nije dao uplesti u ovakvu vrstu manipulacije javnosti.

EVO JE JOS JEDNA SILOVANA KOJA SKUPLJA SNAGU DA PROGOVORI:OGLASILA SE BOJANA MALJEVIĆ I CITIRALA: „Jednom ću svedočiti protiv dvojice“

– Ne znam šta sad hoćete da vam kažem?! Evo pitajte novinare NIN-a koji su znali, zašto nisu objavili? – zapitao se Rujević.

On zaključuje da nema nikakvih osnovanih razloga da se sumnja u zvaničan obdukcioni nalaz.

– Jeste bizarno što nismo čuli i što oni koji su znali nisu obavestili javnost, ali ako je istragom utvrđeno sve kako treba, zašto bismo čuli za tako nešto – kaže Rujević.

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 4

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.