G-E0EWZBLP0V
недеља , 14 априла 2024
Home / DIJASPORA / MILO, ĆUTAO SI TRI DANA, BOLJE I DA NISI PROGOVORIO“! Kaže da je izgubio Nikšić, jer ne dozvoljava da CRNA GORA OPET BUDE PLEN VELIKE SRBIJE!

MILO, ĆUTAO SI TRI DANA, BOLJE I DA NISI PROGOVORIO“! Kaže da je izgubio Nikšić, jer ne dozvoljava da CRNA GORA OPET BUDE PLEN VELIKE SRBIJE!

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da ga ne iznenađuje retorika političkih protivnika koji, kako tvrdi, u njemu vide poslednju barijeru za ostvarivanje svog nauma – da Crna Gora ponovo bude plen „velike Srbije“

Đukanović je u inervjuu za Novu BiH tv., nakon poraza njegovog DPS-a u Nikšiću, rekao da to traje već 30 godina:

– Oni 30 godina u meni vide problem za svoje neuspehe i danas vide, u meni i u stranci koju predvodim, poslednju barijeru za ostvarivanje svog nauma – da Crna Gora opet bude plen velike Srbije. Zato oni i ne govore o drugome, nego nekako da vide leđa Milu Đukanoviću.

Poručuje da su se prevarili i da su izbori u Nikšiću, kako kaže, to pokazali.

Tvrdi da je njegova stranka veoma respektabilna i da je snaga koja onemogućava nacionalizam i šovinizam, koji je digao glavu opet na zapadnom Balkanu i želi da ostvari svoj naum u Crnoj Gori.

Ipak, misli da je dobra okolnost što je  Crna Gora sazrela za promenu platforme za buduće delovanje:

– Do danas smo uglavnom delovali na platformi koja je bila suverenistička, procrnogorska i koja je bila demarkaciona linija u odnosu na drugu platformu koja je bila anticrnogorska. Sada je trenutak da jasnije definišemo proevorpsku plaformu i siguran sam da će se uz DPS naći i neke partije, uključujući i one koje danas čine vladajuću koaliciju, koje bi mogle prihvatiti i koje suštinski prihvataju Crnu Goru kao građansku državu, multietničko društvo i buduću članicu EU“.

Đukanović je istakao da je u političkom smislu „u punoj snazi da idemo dalje, putem daljeg evropskog razvoja Crne Gore“

      
Demokratska partija socijalista je, kako kaže, na izborima u Nikšiću napravila izuzetan rezultat.
       
– Većina političkih analitičara i u Crnoj Gori i regionu su pretpostavili da će to biti početak kraja DPS-a, sledeći nešto što je iskustvo svih partija, koje dugo i kontinuirano vrše vlast. To se u ovom slučaju nije dogodilo… -rekao je Đukanović.

Drugo na šta želi da skrene pažnju jeste da je u strukturi podrške koju je dobila državna vladajuća koalicija, došlo do promene.

– Jedan ogoleli, ekstremni nacionalizam je doživeo ozbiljan poraz. Taj nacionalizam, kojeg oličava Demokratski front u Crnoj Gori, na ovim izborima imao je brutalnu podršku državne vlasti Srbije i svih prorežimskih, ili manje-više svih, medija iz Beograda, pa uprkos tome izgubio je tačno jednu trećinu podrške u samo ovih šest meseci – rekao je Đukanović.

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

9 + 1 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)