G-E0EWZBLP0V
Home / SPORT / PREKO SLAVIŠE KOKEZE SAM DOŠAO DO VELJE NEVOLJE: Aca Bosanac u policiji otkrio ŠOK detalje!

PREKO SLAVIŠE KOKEZE SAM DOŠAO DO VELJE NEVOLJE: Aca Bosanac u policiji otkrio ŠOK detalje!

Aleksandar Kajmaković, poznati beogradski ugostitelj, izjavio je danas u policiji kako je do poslovnih odnosa sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, došao preko višegodišnjeg poznanstva sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom. 

U razgovoru sa pripadnicima UKP-a koji je trajao čitava tri sata, kako je preneo Blic, Kajmaković je pričao sve što zna o kriminalnim aktivnostima Belivuka koji je nedavno uhapšen zbog sumnje da je organizovao brojna ubistva, trgovinu drogom, reketiranja i druga krivična dela.

Kajmaković, pozntiji kao Aca Bosanac, policiji je priznao kako je suvlasnik, direktor i menadžer nekoliko ugostiteljskih objekata u Beogradu, kao što su “Tri šešira”, “Zlatni bokal”, “Kasina”, “Temperament” i “Lafajet”, kao i “Butik 1,2 i 3”.

Takođe, on je otkrio kako su njegove omplikacije počele 2016. godine kada ga je Kokeza više puta kontaktirao i ubeđivao da obezbeđenje “Kasine” na Terazijama preuzmu navijači Partizana.

Rekao mi je da imaju najbolje obezbeđenje, da mogu da spreče dolazak kriminalaca i da neće biti problema sa navijačima”, preneo je Blic reči Aleksandra Kajmakovića.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

22 − 15 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.