G-E0EWZBLP0V
Home / SPORT / Nije možda „bomba“ kao Dileta, ali je bila multimilioner i pre Zlatana! Ibrahimovićeva 11 godina starija žena NIJE MOGLA u Beograd, ali pomno prati njegov svaki korak u poslednje vrem

Nije možda „bomba“ kao Dileta, ali je bila multimilioner i pre Zlatana! Ibrahimovićeva 11 godina starija žena NIJE MOGLA u Beograd, ali pomno prati njegov svaki korak u poslednje vrem

Zlatan Ibrahimović poslednjih meseci je tema brojnih evropskih medija, koji svakodnevno pišu o tome šta radi na terenu, ali i van njega.

I dok je glavna tema sportskih medija to što na terenu radi Ibra, veliku pažnju izaziva njegov privatni život i ljubavna veza, u koju je navodno uplovio sa prelepom italijanskom novinarkom DIletom Leotom, te isto tako navodno prevario svoju dugogodišnju devojku i majku njegove dece Helenu Seger.

Iskusni fudbaler je sada u Beogradu, njegova izabranica ga na ovom gostovanju ne prati zbog pandemije korona virusa, ali će evidentno pratiti dešavanja iz Beograda.? ? ? #helenaseger #zlatan #zlatanibrahimovic

U međuvremenu je Leota uplovila u romansu sa poznatim turskim glumcem Džanom Jamanom, ali su navodi napravili probleme u „raju Ibrahimovićevih“.

Vest o navodnoj preljubi iznenadila je mnoge s obzirom da Ibrahimović nije bio poznat kao neko ko voli da „švrlja“, te da je u skladnoj vanbračnoj zajednici sa Helenom Seger, koja je od njega starija 11 godina.

Nekadašnja manekenka, a danas marketing stručnjak ima veliku ulogu u životu proslavljenog sportiste, Ibra se oko svega konsultuje sa njom, a kada god su ga pitali da prokomentariše neku drugu ženu, on je imao spreman odgovor.

 Kako to mislite druge žene. Ja volim samo jednu ženu, rekao je svojevremeno Ibrahimović.

Sličan odgovor on je dao i na pitanje koji bi bio najbolji poklon za njegovu suprugu.

– Žena koja ima Zlatana ne treba više ništa, rekao je on.#helenaseger #zlatanibrahimovic

Zlatan uspešno neguje porodični život daleko od javnosti, a u ljubavnoj vezi sa Šveđankom je dobio dvojicu sinova – Maksimilijana i Vinsenta. Ipak, Helena nije klasična žena fudbalera, što je jednom prilikom i rekla.

Ona, kako je sama pričala u intervjuima, ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.? ? ? #helenaseger #zlatanibrahimovic

Ali u jednom koji je dala jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca.

– Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo, rekla je Helena.

Helena Seger je rođena 25. avgusta 1970. u švedskom Lindesbergu, 11 godina je starija od fudbalera, a sa svojih 49 godina izgleda fantastično. Bije je glas da je prava opasnica, posebno u biznisu, a činjenica je da je svom suprugu Zlatanu u karijeri mnogo pomogla, a pitanje je kako će sada reagovati, kada brojni mediji povezuju italijansku lepoticu i njenog supruga.

Helena i Zlatan su zajedno deceniju i po, a plod njihove veze su dva sina.

FELJTON.rs / Izvor: Blic.rs

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 2

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.