G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / FELJTON.rs SAZNAJE Sanja iz Pirota ubicu je prijavljivala čak 9 puta, trpela je agoniju dve godine, a Miroslav NI DANA NIJE PROVEO U PRITVORU

FELJTON.rs SAZNAJE Sanja iz Pirota ubicu je prijavljivala čak 9 puta, trpela je agoniju dve godine, a Miroslav NI DANA NIJE PROVEO U PRITVORU

CRNA HRONIKA: FELJTON.rs
11.03.2023.

Sanja M. (47) koju je nedelju ujutru svirepo ubio Miroslav M. (55) nasred ulice u Pirotu, čak devet puta je prijavljivala nasilnika, a dva puta je utvrđeno da je unajmio ljude koji su joj slomili lokal i ostavljali aparate za prisluškivanje, saznajemo.

UBIJENA ŽENAFOTO: FACEBOOK

Miroslav je upucao Sanju nasred ulice, dok je birala voće u lokalnoj piljari. On je oko 9.45 časova ušao u PU Pirot i prijavio da je u centru grada, na Trgu Oslobodioca, ispalio metak iz pištolja u glavu bivše emotivne partnerke.

Sanja je zadobila povrede glave, nakon čega je preminula.

– Birala je voće, čujem odjednom strašan pucanj, mislio sam da sam ja mrtav.. Izlazi prodavačica i kaže: „Leži u krvi jedna žena“, u glavu je upucana… Nisam ni bio svestan šta se desilo, izašao sam i onda je došla Hitna pomoć i policija – opisao je jedan od očevidaca zločina za medije.

Nakon ovog brutalnog ubistva, „Blic“ je došao do saznanja da je Sanja na sve načine pokušavala da prekine agoniju koju je trpela dve godine unazad.

Ona je svog ubicu policiji prijavljivala čak devet puta, dobijala je pretnje, sedam puta je lomio izlog prodavnice u kojoj je radila. Nakon toliko prijava, Miroslav je prolazio čak i bez pritvora. Dobio je meru zabrane prilaska, koju je svakodnevno kršio što je i rezultiralo ubistvom.

Nastradala žena na sve načine pokušavala je da se spasi od Miroslava, ali nažalost određene institucije nisu joj pružile potporu i pomogle da se izbegne ovakva tragedija.

Agonija trajala dve godine

Sanjina agonija trajala je od 2021. godine, tada je i prvi put prijavila bivšeg partnera.

Policija iz Pirota, štaviše, kako saznaje „Blic“, uhvatila je čoveka koji je lomio izlog u Sanjinom lokalu, te je na saslušanju priznao da ga je poslao Miroslav. Muškarac koji je radio prljave stvari po nalogu ubice, nakon priznanja pušten je na slobodu, a Miroslavu nije određena nikakva kazna za to delo.

.
.FOTO: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Isti slučaj dogodio se nešto kasnije, kada je Sanjin ubica angažovao ženu, međutim, policija je ubrzo privela a ona je priznala da je ostavila aparat za prisluškivanje po nalogu Miroslava.

Bivši partner nesrećne žene osuđen je prošle godine za njeno proganjanje i kažnjen novčanom kaznom od 100.000 dinara za krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do 3 godine. Nakon toga je tužilaštvo tražilo pritvor, koji je sudija Osnovnog suda u Pirotu odbio. Miroslav je potom nastavio sa uhođenjem Sanje što je i kuliminiralo brutalnim ubistvom.

Kako nam je rečeno iz Osnovnog suda u Pirotu, Miroslavu je pritvor odbijen, a obrazloženje je to što je na meri zabrana prilaska. On je sklopio Sporazum o priznanju krivice i kažnjen je novčano.

– Izrečena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja prema osumnjičenom M.M. je produžavana na svaka tri meseca, sve do donošenja presude dana 20.07.2022. godine, kojom je Osnovni sud u Pirotu prihvatio Sporazum o priznanju krivičnog dela od 09.05.2022. godine, zaključen između okrivljenog M.M. i OJT Pirot, i okrivljenog oglasio krivim za krivično delo proganjanje prema oštećenoj S.M. i osudio ga na novčanu kaznu u iznosu od 100.000,00 dinara, koju je okr. M.M. dužan da plati u roku od 6 meseci, počev od dana pravnosnažnosti presude – navode u Osnovnom sudu u Pirotu za „Blic“.

Kako je saopštio Osnovni sud u Pirotu oni su primili optužni predlog protiv Miroslava 24. februara, a glavni pretres je zakazan za 17. mart. Ipak, Sanja to suđenje nije dočekala.

Izvor: ( FELJTON.rs/blic.rs) Iva Ogarević

ZBOG BAHATOG VOZAČA SAM POSTALA INVALID, A ON NI DAN NEĆE BITI U ZATVORU: Ipak neće biti tako, ponavlja se sudjenje za gaženje pešaka na pešačkom

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! opljackana STOMATOLOSKA OPREMA U VREDNOSTI OKO 200.000E, IMA OSUMNJICENIH..

https://bakinicvarci.wixsite.com/bakini–varci

https://bakinicvarci.wixsite.com/bakini–varci

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našim komunikacijskim kanalima krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu feljton.rs@gmail.com Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim.

FELJTON.rs je prešao u novo vlasništvo od 1.1.2023. Novoj redakciji možete postavljati pitanja za vesti koje su nastale od 1.1 2023. Vesti koje su nastale pre 1.1 2023 biće obradjene i neke obrisane..

Stavovi izraženi u ovom tekstu autorovi su i ne odražavaju nužno uredničku politiku FELJTON.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 3 = 2

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)