G-E0EWZBLP0V
среда , 17 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / SUMNJAO DA GA MILENA VARA: Doktorka kojoj je muž pucao u glavu htela da vodi porodicu u Nemačku, a onda se desio KRVAVI PIR

SUMNJAO DA GA MILENA VARA: Doktorka kojoj je muž pucao u glavu htela da vodi porodicu u Nemačku, a onda se desio KRVAVI PIR

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
17.05.2022.

Milena M. (35), koju je iz vatrenog oružja upucao suprug Vladimir M. (40), najverovatnije je žrtva muževljeve ljubomore, kažu poznanici ove porodice u Kragujevcu.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Milena je radila kao doktorka u Nemačkoj u Drezdenu, a suprug je ostao u Kragujevcu sa decom i tako su živeli već tri godine. Trebalo je da srede papire i nastave zajednički život u Nemačkoj, a planirali su da danas putuju u Drezden. Milena je pre toga došla u Kragujevac na kratkotrajan odmor.

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

Kako saznajemo na licu mesta, ona je živela u Nemačkoj i planirala je da vodi muža i decu sa sobom, a put je bio planiran danas. Imaju dvoje dece, sina (8) i ćerku (6). inače, kako saznajemo, deca ne znaju šta se dogodilo i pitaju gde su mama i tata.

– Sinoć su bili kod rodbine da se pozdrave i zločin se dogodio oko tri sata ujutru. Pucao joj u glavu, jedanput – kažu poznanici ove porodice i dodaju da je najverovatniji razlog zbog kojeg je Vladimir pucao u Milenu to što je sumnjao da ga vara.

V.M., Kragujevac, M.M., Pucnjava
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Sve se dogodilo u porodičnoj kući, muž je pucao u nju u dnevnoj sobi, a deca su spavala u svojim sobama i nisu ništa čula.

U istom dvorištu nalazi se kuća u kojoj su živeli njegovi roditelji i sestra. Kad je pucao u ženu pucao je još jedanput u kuću roditelja, a zatim seo u auto i pobegao. Bacio je telefon u dvorište, verovatno da ga ne bi locirali.

Komšije su u šoku, plaču i ne mogu da veruju da je uništena jedna, kako kažu „divna porodica“

– Samo neka ona preživi, da ona divna deca imaju majku – kaže komšinica koja ne može da zaustavi suze.

Ona priča da nikada nije čula ništa loše o njima i da su važili za skladan par.

– To je jedna divna porodica. Uvek se jave, pozdrave. Idealan par. On je bio vredan i radan i uvek spreman da pomogne komšiluku. Radio je u jednoj firmi u Kragujevcu i dao je otkaz nedavno da bi išli u Nemacku. Mi smo u šoku – kaze ona.

Komšinica dalje priča da nije čula pucanj. ali je njen muž čuo, i pas je tada jako lajao.

V.M., Kragujevac, M.M., Pucnjava
FOTO: KURIR

Inače, osim što su živeli razdvojeno, Milena i Vladimir nisu imali porodičnih problema, niti je iz ove kuće ikada prijavljivano porodični nasilje.

– Bili su skladan par, on je sa decom povremeno odlazio u Nemačku, a i ona je često dolazila u Kragujevac. Svi smo se radovali što se ona dobro snašla na novom poslu i što će uskoro biti svi zajedno. Čekali su te papire za spajanje porodice, kažu njihovi prijatelji.

Prema njihovim rečima, njih dvoje su patili zbog razdvojenog života, ali ništa nije slutilo na tragediju.

– BIla je uporna u tome da ode i mi smo ih podržavali. Vladimir je dao otkaz na poslu, kako bi čuvao decu dok je ona u Nemačkoj. Mučili su se tako razdvojeni, a sada ova tragedija, to je šok za sve nas. Ništa nije ukazivalo na to da imaju neke probleme. Jeste malo Vladimirova porodica negodovala zbog njenog odlaska, smatrali su da im odvodi decu, ali ne mislim da je to uzrok da Vladimir podigne ruku na Milenu. Imaju dvoje male dece, ne znam šta mu se desilo da tako postupi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su Vladimira M. (40) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

Kurir.rs/Blic

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 4 = 6

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)