G-E0EWZBLP0V
субота , 20 априла 2024
Home / DRUŠTVO / SUDIJA PREGLEDALA 8 FOTOGRAFIJA NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU Pogledala svaku i konstatovala jednu KLJUČNU REČENICU, Zoran na dva važna pitanja nije imao odgovor!

SUDIJA PREGLEDALA 8 FOTOGRAFIJA NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU Pogledala svaku i konstatovala jednu KLJUČNU REČENICU, Zoran na dva važna pitanja nije imao odgovor!

FELJTON.rs
04.05.2022.

Osam fotografija „Blica“, koje su nastale 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kada je ubijena pevačica Jelena Marjanović, pogledane su danas u Višem sudu, na suđenju Zoranu Marjanoviću, optuženom za njeno ubistvo. Predsednica sudskog veća, sudija Jelena Škulić detaljno je pogledala svaku od fotografija koje je sudu dostavio „Blic“ i konstatovala je da se na njima vidi detalj koji je jedan od glavnih dokaza u slučaju protiv Marjanovića.

Zoran Marjanović / Foto: Ana Paunković, privatna arhiva

Sudija Jasna Škulić na današnjem suđenju tražila je da se pogledaju jedna po jedna fotografija koju je snimio foto-reporter „Blica“ u noći kada je Zoran prijavio Jelenin nestanak i kada su se, ne sluteći da je Jelena već ubijena, na nasipu okupili novinari i policija.

Branici Zorana Marjanovića odmah na početku suđenja insistirali su da se sudija izjasni zbog čega je tražila baš ove fotografije redakcije „Blica“, na šta je sudija Škulić rekla: „Idemo jednu po jednu, pa ćemo da vidimo…“

Nakon gledanja svake fotografije sudija je konstatovala šta se sve vidi na fotografiji a na nekim od njih konstatovala da se vidi blato na Zoranovoj patici, a na jednoj od prikazanih i da se vidi blato na unutrašnjem delu nogavice.

S obzirom da se Marjanović povodom ove konstatacije izjasnio da je tih dana padala kiša i da je zemlja bila vlažna što objašnjava i blato na njegovoj obući i odeći, sudija je i na većini fotografija konstatovala da je tlo na kome Marjanović u tom trenutku stajao suvo.

Rasprava između sudije i branioca odvijala se u vezi toga da li je blato osim na Marjanovićevim patikama i pantalonama vidljivo još negde, pa su branioci potencirali da se vidi i na gumama od automobila. Sudija ovo nije mogla da potvrdi i rekla je da je to prašina.

Na poslednjoj fotografiji koja je bila prikazana vidi se blato na patici Marjanovića konstatovala je sudija i upitala optuženog da li imate nešto da kažete?

– Da, tih dana je padala kiša, gazili smo po mokrom nasipu, blata je bilo svuda – rekao je Marjanović i dodao da je vrlo moguće da je blato i zbog toga jer se tokom potrage za nestalom suprugom spuštao na nasipu ka reci Dunav, s obzirom da je reka bila u povlačenju, pa je kaže moguće da je tu zgazio u neko blato.

Podsetimo, Marjanović je tokom svog svedočenja rekao da se ni u jednom trenutku nije spuštao do samog kanala u kom je sutradan, 3. aprila, pronađeno telo njegove supruge Jelene.

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

Blato koje je pronađeno na Zoranovim pantalonama jedan je od ključnih dokaza u slučaju protiv njega, jer je blato identičnog sastava kao i blato u kanalu u kom je pronađeno Jelenino telo! Upravo zbog toga, to što se blato na Zoranovim pantalonama vidi na fotografijama nastalim neposredno nakon Jeleninog nestanka i ubistva jedan je od najvažnijih detalja u ovom slučaju!

„Ne sećam se“

Takođe, za svaku fotografiju, sudija je pitala Zorana da se izjasni da li poznaje osobe koje se nalaze pored njega. Marjanović je neke ljude sa fotografija prepoznao, a neke nije, uz konstataciju da su se tu okupili i meštani Crvenke.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović / FOTO: RAJKO RISTIĆ / RINGIER

Na pitanje sudije, da li je policija već bila na nasipu kada su ove fotografije nestale, ali i kako je moguće da su mediji bili već tu, Zoran je odgovorio:

„Ubrzo čim sam prijavio Jelenin nestanak pročulo se za to, pa su mediji došli“.

On, međutim, nije mogao da se seti da li je policija stigla pre novinara ili posle.

Sudija je Marjanovića upitala i za novinarku „Blica“ koja se vidi na jednoj od fotografija, da li je prepoznaje, na šta je on rekao da se seća da je to novinarka našeg lista. Na pitanje sudije da li je davao izjavu za nju, Marjanović je rekao:

„Bilo je puno novinara, ne sećam se kome sam sve davao izjave“.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović / FOTO: RAJKO RISTIĆ / RINGIER

Odbrana tražila rekonstrukciju događaja

Odbrana Zorana Marjanovića danas je zatražila rekonstrukciju događaja iz noći Jeleninog nestanka. Tužilaštvo je reklo da je ovaj predlog suvišan i da ne bi uticao na razjašnjenje pravne stvari. Sud će o ovom predlogu odlučivati naknadno.

Odbrana je imala i drugi zahtev, da se ponovo saslušasa sudski veštak Dušan Keckarević o blatu na Zoranovim pantalonama. S ovim predlogom složilo se i tužilaštvo, a sud je predlog usvojio.

Sledeće suđenje Marjanoviću zakazano je za 15. jun.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/blic)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 6 = 1

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)