G-E0EWZBLP0V
петак , 19 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / LUKIN UBICA IMAO POMAGAČA?! Marković: Neko od drugova ubijenog mu je omogućio da pobegne NEBULOZNO JE DA SE ONAKO IZVUKAO

LUKIN UBICA IMAO POMAGAČA?! Marković: Neko od drugova ubijenog mu je omogućio da pobegne NEBULOZNO JE DA SE ONAKO IZVUKAO

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
03.05.2022.

Jezivo ubistvo koje se dogodilo u četvrtak 28. aprila na Novom Beogradu u bloku 44, kada je nepoznati muškarac ušetao u kafić „Ritual“ i likvidirao vlasnika Luku Žižića (37), zaprepastilo je Beograđane.

FOTO: PRINTSCREEN, KURIR TELEVIZIJA / FOTO: SCREENSHOT, NENAD KOSTIĆ

Kamere snimile ubicu Luke Žižića

Nakon nešto manje od nedelju dana, počinilac zločina još nije pronađen i identifikovan, i za njim se i dalje traga, a saznaje se da se počinilac nakon zločina uputio u pravcu reke Save.

Blažo Marković, predsednik Sindikata policije, analizirajući ovo ubistvo izrazio je sumnju i bacio novo svetlo na monstruoznu likvidaciju Luke Žižića.

Kamere snimile ubicu Luke Žižića

– Mi nikad nismo razmišljali o motivima, nego o načinu na koji je Luka Žižić likvidiran. Za početak, imamo dilemu da li je to uradio profesionalac ili ne. Prisetimo se da smo imali ubistvo (policijskog generala, prim. nov) Radomira Stojičića Badže, gde je ubica likvidirao samo njega. Ako se vratimo na ovo ubistvo, imamo samo jednog počinioca, koji je, kako se priča, kružio oko kafića, ušao u WC, a onda ubio samo onog kog je on smatrao da treba – kaže Marković.

Blažo Marković, ubistvo, ritual, Luka Žižić
FOTO: PRINTSCREEN, KURIR TELEVIZIJA

Predsednik policijskog sindikata potom je izneo sumnju da je ubici pomogao neko iz Žižićevog okruženja.

NE PROPUSTITE

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

– Ono što je meni interesantno u vezi s tom pričom je da ubica izlazi, sustižu ga drugovi ubijenog i tuku ga. Kamera je tako postavljena da se ne može jasno videti lice. Međutim, vidi se da mu jedan od drugova ubijenog oduzima pištolj i udara, a onda se, na meni nestvaran način, svi udaljavaju od ubice. On izlazi, seda na trotinet i odlazi – ističe Marković.

Luka Žižić
FOTO: SCREENSHOT, NENAD KOSTIĆ

On dodaje da mu je čudno što niko od prijatelja ubijenog nije onemogućio bekstvo ubice.

– Dakle, ovo sada stvara sumnju da li je sve uradila profesionalna ruka ili ne. Postavlja se pitanje da li je imao pomagača u tome svemu. Jer meni je prosto nejasno da svi odlaze od njega. Nisam video nijedan dobar udarac u glavu, svi su ga udarali po drugim mestima gde je on ladno mogao da ustane i da ode. To ovoj priči daje nešto čudno – dodaje Marković.

Sagovornik naše novinarke Ivane Jovanović ne sumnja da će policija vrlo brzo pronaći počinioca ubistva.

– Kolege iz odeljenja za ubistva Beogradske policije će ga sigurno pronaći, dosad je retko ko uspeo da im umakne, pa neće ni on. Ali, po mom ličnom mišljenju on je imao pomagača među onima koji su ga tukli, jer po meni je nebulozno da odlaze od njega, a videlo se da mu nije bilo spasa. Ako se dobro sećam iz vaših izveštaja, tu je bio i rođeni brat ubijenog. On je ostao pored brata, a drugi su pokušali da savladaju ubicu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 87 = 92

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)