G-E0EWZBLP0V
среда , 17 априла 2024
Home / DRUŠTVO / KAKO JE VUČIĆ SKRIVAO VEZU DAČIĆA I ŠARIĆA! ISTINA MORA DA ISPLIVA

KAKO JE VUČIĆ SKRIVAO VEZU DAČIĆA I ŠARIĆA! ISTINA MORA DA ISPLIVA

 FELJTON.rs
19.04.2022.

U oktobru 2009. pokrenut je lov na Darka Šarića, osumnjičenog za trgovinu drogom. Policijska i pravosudna akcija dale su odlične rezultate u medijima. Vlast je zamajavala narod detaljima iz života odbeglog narko-bosa, objavljivala je fotografije njegovih vila u Novom Sadu, prenosile su se izjave potencijalnih svedoka, opisivale avanture s interkontinentalnih švercerskih akcija, brojali milioni evra nelegalne zarade…

Слика
predragpopovic.wordpress.com

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

Javnost je imala prilike da sazna koji pevači su nastupali na Šarićevim zabavama, s kojim glumcima je bio u dobrim odnosima, ko su mu žene i ljubavnice. U toj kampanji objavljeno je milion detalja, samo ne činjenica da su braća Šarić, preko jedne od svojih firmi, prostor za svoj noćni klub „Vanila“ iznajmili u zgradi Socijalističke partije Srbije.

Novinarska ekipa „Pravde“ otišla je u sedište SPS-a, dobila na uvid ugovore o zakupu i podzakupu, i eto meni lepog naslova preko cele prve strane: „Šarići kod socijalista“.

Vučić je reagovao brzo, ali bez nervoze. Zvao je odmah po štampanju prvog izdanja. Bio je na putu, nije video novine, pa se samo interesovao šta je to objavljeno kad ga zove sto ljudi. Rekao sam mu kakav sam naslov stavio i prepričao tekst. Još ga je držao pravednički bes protiv Dačića, kome nije mogao da oprosti prevaru koja ga je koštala mesta gradonačelnika, Vučić nije krio sreću zbog razotkrivanja saradnje šefa policije i mafijaškog bosa. Rafalno, serijom kratkih razgovora obaveštavao je kako ga panično zovu Nemanja Đorđević, Aleksandar Nikačević i slični SPS-ovi jurišnici iz drugog ešalona. Uživao je u njihovoj panici.

UZVRAĆA UDARAC: Šarić naručio ubistvo Vučića, Dačića i Nikolića!
kurir

– Svi su poludeli zbog Šarića. Socijalisti nisu bitni, ko ih jebe, ali sad su me zvali i s Andrićevog venca. Kažu da su svi navodi u tekstu tačni, ali da nije dobro što smo to objavili. Nisu insistirali, samo su pristojno zamolili da makar skinemo glavni naslov s naslovne strane. Možeš li to da promeniš? – rekao mi je Vučić.

– Mogu, ali zaista nema smisla. Kretenski je da u novinama imam tekst o vezi SPS-a i mafije, a da ga ne najavljujem na naslovnoj strani. Oni time ništa ne dobijaju, mi se brukamo.

– Ma, u pravu si. Baš me briga. Nisam u Beogradu, nisam video „Pravdu“, ne mogu da se bavim budalaštinama…

Dva-tri sata držalo ga je takvo raspoloženje. Oko ponoći, kao i obično, izveo sam psa u šetnju Studentskim trgom, baš pred zgradu sedišta SPS-a u čijem prizemlju se nalazila, a i danas je tamo, „Vanila“. Klub nije radio. Dok sam stajao na kiši, sprečavajući Anđelinu da laje na slučajne prolaznike i pijane klince koji ubijaju vreme na klupama, iznenadio me Dačićev poziv.

– Šta radiš? – pitao me opušteno.

– Evo, druže ministre, šetam psa i pomažem ti. Ti po celom svetu juriš onog kriminalca Šarića, a on, zamisli, drži noćni klub u sedištu tvoje partije. Sad smo ga raskrinkali, dođi da mu zatvoriš „Vanilu“.

– Nije trebalo da to objavljuješ…

– Pa, samo ti pomažem. Vidiš na šta su spremni mangupi iz tvojih redova. Tebi iza leđa, dok ratuješ s najvećim svetskim narko-dilerom, oni mu iznajmljuju partijske prostorije.

kurir

– Samo se ti zajebavaj… Zvao sam Vučića, rekao sam mu da izbacite te gluposti.

– Pričao sam s Vučićem, nije mi te pominjao.

– Nije?

– Nije.

– Dobro, zvaću ga opet. Ponoviću mu što sam mu već rekao, a onda će ti sigurno javiti da izbaciš taj tekst. Vučić zna da sam izgubio strpljenje za njegove podmetačine. Bolje mu je da se smiri, da ja ne progovorim.

– Prvo, ovo nije Vučićeva, nego moja podmetačina, on nije ni znao šta ću da pustim na naslovnu. Drugo, rokaj ga, navijam za tebe.

– Ti se zezaš, a ovo je vrlo ozbiljno. Zar misliš da ja volim da se sukobim s najopasnijim mafijašima, da nosim glavu u torbi? Zaista nije u redu da objavljujete takve stvari. Hajde, molim te, skloni taj tekst. Ja sam upravo krenuo iz Zagreba za Beograd, bio sam ovde na regionalnoj konferenciji ministara policije. Zvaću te sutra da se vidimo. Sada izbaci taj tekst.

– Nema šanse, upravo ističe rok za početak štampanja drugog izdanja.

– Ne brini, čekaće te štamparija. Hajde, uradi to.

– Zovi Vučića. Malo mu zapreti, popustiće.

– Znam – rekao je Dačić i poslušao me.

Dva minuta kasnije javio se Vučić…

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/predragpopovic.wordpress.com)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

46 + = 47

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)