G-E0EWZBLP0V
уторак , 23 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / BILA JE LENČUGA, HTELA JE DA UPIŠE GLUMU PO SVAKU CENU Mika Aleksić rekao sudiji: Stavio sam joj ruke na stomak i leđa….

BILA JE LENČUGA, HTELA JE DA UPIŠE GLUMU PO SVAKU CENU Mika Aleksić rekao sudiji: Stavio sam joj ruke na stomak i leđa….

FELJTON.rs
08.04.2022.

Aleksić je zajedno sa svojim advokatima, ženom i bivšim fudbalerom Dušanom Savićem u zgradu Palate pravde, a ispred su ga kao i prethodni put sačekali aktivisti sa transparentom na kom piše „verujemo Mileni Radulović“

BILA JE LENČUGA, HTELA JE DA UPIŠE GLUMU PO SVAKU CENU Mika Aleksić rekao sudiji: Stavio sam joj ruke na stomak i leđa....
Alo!/Masanori Jošida
Suđenje Miki Aleksiću

Suđenje Miki Aleksiću

Suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, održano je danas u Višem sudu u Beogradu.

U prvom delu suđenja Aleksić je govorio o delovima optužnice koji se tiču J. V. i M. Đ.

Udarne vesti..

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

– Kada je u pitanju J.V. tu epizodu sam krstio „okidač“ jer se u zapisniku koji se tiče Milene Radulović okidač da podnese prijavu bio susret sa maloletnom J.V. i ostale devojke navodile su isto, posebno govoreći da je njen slučaj bio okidač za prijavu- kaže Aleksić.

On je J. V. opisao kao osobu koja je nastupala kao da je velika glumica od rođenja.

– Ona je bila lenčuga, samoljubiva, ponašala se starije nego što je bila. Nju je znimalo samo da upiše glumu po svaku cenu – rekao je Aleksić.

Inače, devojka J.V. je govorila da ju je Aleksić pozivao u kancelariju gde ju je neprimereno dodirivao.

– Ona je rekla da je u kancelariji sela, a da sam je ja pitao „Ko ti je rekao da sedneš, sad ustani“. To nije ništa neobično jer ja nisam dozvoljavao privatnost i komotnost u studiju. Nisu kod kuće i nema razloga da sede pored mene – rekao je Aleksić i dodao:

– Pitao sam je zašto stojiš tako pogrbljeno, a potom sam je stavio ruke na stomak i leđa. Nije mi se sviđalo da tako stoje – rekao je Aleksić.

Optuženi je rekao da je u „optužnici primetna korekcija izjava jer kako navodi u jednoj izjavi devojka tvrdi da ju je on pomerao odeću, dok u narednoj govori da joj je on naredio da to sama uradi“.

– Ona priča da je inicijativa moja, a potpuno je suprotno. Dodavane su replike koje se nisu desile. Na primer da sam joj rekao da o tome ne govori – rekao je Aleksić.

Tokom suđenja Aleksić je više puta opomenut da ne čita kompletne izjave oštećenih iz optužnice i rečeno mu je da će imati priliku da im postavlja pitanja.

Suđenje se nastvalja nakon kratke pauze

Podsećanja radi, vlasnik škole glume je zajedno sa svojim advokatima, ženom i bivšim fudbalerom Dušanom Savićem u zgradu Palate pravde, a ispred su ga kao i prethodni put sačekali aktivisti sa transparentom na kom piše „verujemo Mileni Radulović“.

On je u sud stigao iz kućnog pritvora u kom je od 10. septembra prošle godine nakon što mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Podsećamo, na prethodnom ročištu Aleksić je oko tri sata iznosio svoju odbranu. Suđenje je ponovo proteklo u znaku opomena zbog Aleskićevog opširnog objašnjavanja koje nije bilo u vezi sa optužnicom.

Aleksić je rekao da su Milenini iskazi preslikavanje serije „Seks i grad“ i dodao da je „neverovatno kako se sve poklapa“.

On je na prethodnim ročištima rekao i da o optužnici može da govori na samo jedan način, i nazvao ju je greškom.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor. Apelacioni sud u Beogradu, inače, potvrdio je početkom avgusta u celosti optužnicu protiv Aleksića.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 3 = 6

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)