G-E0EWZBLP0V
среда , 24 априла 2024
Home / SRBIJA / Zbog uvrede Vučićevoj deci ustao ceo državni vrh!

Zbog uvrede Vučićevoj deci ustao ceo državni vrh!

FELJTON.rs
28.08.2021.

“Vučiću, dao ti Bog da se Danilo, Milica i Vukan raspadaju od raka, a i njihovi poptomci generacijama” – napisao je jedan korisnik društvene mreže Tviter predsedniku Srbije.

Zbog uvrede Vučićevoj deci ustao ceo državni vrh 1foto (BETAPHOTO/PREDŠEDNISTVO REPUBLIKE SRBIJE/EV)

Usledila je najoštrija osuda celog državnog vrha na ovu poruku Vučiću i njegovoj deci.

Premijerka Ana Brnabić je na Tviteru napisala da ne može da zamisli kako se Vučić oseća kad “svakodnevno mora da gleda i sluša najstrašnije monstruoznosti upućene njegovoj deci sa jednim ciljem – da mu slome duh kako bi odustao od svake dalje borbe za Srbiju.

Ministarka za kulturu i informisanje Maja Gojković je navela da “ovakav čin mržnje uperen prema deci onih koji se kriju iza lažnih naloga govori o njihovom kukavičluku i bezobzirnosti i za osudu je čitavog društva, jer nijednom detetu u Srbiji ne sme da se preti”.

I Socijalistička partija Srbije najoštrije je osudila “govor mržnje i monstruozne pretnje deci predsednika Srbije Aleksndra Vučića” i istakla da ovakav način političkog delovanja u Srbiji ne sme da postane norma društvenog ponašanja.

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović kaže da su različita mišljenja, kritike, osude nečijih političkih poteza, deo politike ali da deca i porodice moraju ostati izvan toga.

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović rekla je da su “Milica, Danilo i maleni Vukan koji ima samo četiri godine, po ko zna koji put su meta monstruoznih napada, i to samo zato što su deca predsednika države”, dodajući da je nedopustivo da se bilo koje dete izlaže teroru sa profila na društvenim mrežama.

Član Predsedništva SNS Nikola Selaković ocenio je da je primitivizam kojim se na društvenim mrežama kontinuirano napada i vređa porodica predsednika Srbije Aleksandra Vučića eskalirao u bolesnom izlivu mržnje, dok je ministarka pravde Maja Popović izjavila da je “zgrožena ovakvim govorom mržnje koji je ovom prilikom prešao svaku granicu”.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je u izjavi dostavljenoj Tanjugu rekao da je “skandalozno i apsolutno nedopustivo” da se po ko zna koji put napadaju deca predsednika države, dok je ministar finansija Siniša Mali ocenio da neistomišljenici više ne biraju sredstva.

Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) pozvala je nadležne organe da reaguju u najkraćem mogućem roku, a gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je na svom Instagram profilu napisao da ovo nije prvi put da se deci predsednika Vučića upućuju “monstruozne pretnje od slabića i kukavica inspirisanih toksičnom kampanjom koja se kontinuirano vodi na tajkunskim medijima”.

Petković traži reakciju Tvitera

Član GO Srpske napredne stranke Petar Petković istakao je da bi, budući da su pretnje upućene preko Tvitera, ta društvena mreža takođe trebalo da reaguje i da targetira nasilnike i govor mržnje, umesto što “označava pojedine medije i određene nosioce državnih funkcija zbog posla kojim se bave”.

Bakarec blokiran na Tviteru

Narodnom poslaniku Srpske napredne stranke Nebojši Bakarecu blokiran je nalog na društvenoj mreži Tviter zbog “uznemiravanja i maltretiranja”.

Kako podseća portal Direktno.rs, Bakarec je svojevremeno fotomontirao sliku sa Instagrama Marinike Tepić i pored njenog lika stavio sliku Veljka Belivuka. Takođe, optužio je Dragana Đilasa da je podmetnuo požar u Vinči.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/danas)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

49 + = 50

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)