G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / DRUŠTVO / VUČIĆEVIĆ JE NASA POZNATA VUCICEVA PODGUZNA MUVA: Bjelogrliću treba iščupati jezik! Ovaj napad đilasovski mediji koriste za brutalnu kampanju i spinovanje!

VUČIĆEVIĆ JE NASA POZNATA VUCICEVA PODGUZNA MUVA: Bjelogrliću treba iščupati jezik! Ovaj napad đilasovski mediji koriste za brutalnu kampanju i spinovanje!

FELJTON.rs
23.08.2021.

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući u specijalnoj emisiji na TV Pink povodom napada Dragana Bjelogrlića na uglednog reditelja Dragana Gagu Antonijevića rekao je da je u pitanju brutalan napad koji se od strane đilasovskih medija koristi za potrebe spinovanja


– Na snimku se vidi da Antonijević i Bjelogrlić nisu imali nikakav kontakt. Pogledajte snimak, Gaga nikako nije mogao da vidi da mu Bjelogrlić prilazi. Ovi đilasovski portali pokušavaju da prikažu Bjelogrlića kao žrtvu. Pa pogledajte, on je uputio više udaraca, mi smo izbrojali 12 udaraca. On je mogao da ga ubije tamo.

Ovo je strašna, najprljavija kampanja. Da ne verujemo snimku samo i da ne verujemo Antonijeviću, imamo izjave svedoka koji kažu da se gospodin Atnonijević nikako nije obratio Bjelogrliću. Mi smo danas zvali glumce da komentarišu ovo nasilje Dragana Bjelogrlića. Znate li da nemamo nijednog glumca koji je osudio ovaj napad. Recimo, imamo glumca Marka Živića koji kaže da je Gaga to zaslužio.

Znate zašto to rade, zato što se plaše. To je klan. Oni se svi boje za svoj posao. To je napravio taj Bjelogrlić. Ovo je brutalan napad. Da je viteški prišao i rekao „Ajde, ustani, da rešimo to napolju“. A ne ovako, kao najcrnjeg neprijatelja, starijeg čoveka, koji je u podređenom položaju. Našli su mu 1,15 promila alkohola i psihoaktivne supstance. Neka Biljana Lukić, službenica Dragana Đilasa kaže da nema potrebe za pritvorom – rekao je Vučićević.

Nakon toga, glavni i odgovorni urednik Informera pročitao je komunikaciju novinarke svog lista, na šta Lekić odgovara njoj da je gora od prostitutke.

– Taj isti Slaviša Lekić posle ove komunikacije objavio je i broj telefona naše novinarke Dejane Kljajić i meni šalje uvredljive poruke – rekao je Vučićević.

Dragan J. Vučićević,

– Ovo je deo šire kampanje. Bjelogrlić svuda glumi neku pravovernost i opoziciju, a Gaga Antonijević je kriv što je snimio film koji se njemu ne sviđa. On je rekao njemu „Je*ala te Dara iz Jasenovca“. On zaslužuje da mu se iščupa jezik – kaže glavni i odgovorni urednik Informera.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 16 = 21

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)