G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / DRUŠTVO / ŠOKANTNO PRIZNANJE NAJPOZNATIJEG ESTRADNOG MAKROA PRED SUDOM: Podvodio sam devojke, zarađivale su 10.000 evra mesečno!

ŠOKANTNO PRIZNANJE NAJPOZNATIJEG ESTRADNOG MAKROA PRED SUDOM: Podvodio sam devojke, zarađivale su 10.000 evra mesečno!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
06.08.2021.

Mihajlo Maksimović i njegov brat Dušan Milenković, danas su na pripremnom ročištu pred početak suđenja u Višem sudu u Beogradu, kako saznajemo, priznali da su posredovali u prostituciji. Osim ovih, najpoznatijem estradnom makrou Mihajloviću, na teret se stavljaju i optužbe za trgovinu ljudima jer je navodno devojke koje su radile za njega primoravao da redovno idu na lekarske preglede, treniraju i idu na seanse kod lajfkouč trenera, ali je ovaj deo optužnice on odbacio navodeći da nije kriv.

– Održano je pripremno ročište na kom su se optuženi kratko izjasnili o krivici, a početak suđenja, na kom će ponovo moći da iznesu odbranu zakazan je za 5. oktobar – kaže sagovornik Kurira.

Mihajlo Maksimović
FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

Maksimović je, podsetimo, uhapšen u januaru 2019. i godinu i devet meseci je proveo iza rešetaka a od novembra prošle godine je u kućnom pritvoru. Na početku suđenja, koje je danas zbog promene u sastavu veća krenulo iznova, kako je Kurir pisao, on je izjavo da je podvođenje organizovao kao ozbiljno preduzeće i objasnio da su devojke radile dobrovoljno i mesečno zarađivale oko 10.000 evra.

Govoreći o poslu koji je vodio, rekao je i da nije „svetac, jer je i sam zarađivao na posredovanju u prostituciji izmedu klijenata i devojaka“, ali da su sve one za njegovu „firmu“ radile zato što su tako želele, kao i da su mogle da je napuste kada kog požele.

– Devojke nisam vrbovao, niti ih primoravao na bilo šta. Sve je bilo na dobrovoljnoj bazi, one su zaradivale 70 procenata, a meni je ostajalo 30 odsto od ugovorenog posla – ispričao je on navodno ranije pred sudom i objasnio da nije ulazio u to da li su devojke koje za njega počinju da rade u dobroj ili lošoj materijalnoj situaciji, „jer to njemu nije bilo važno“.

Mihajlo Maksimović, makro, prostitucija, suđenje, Palata pravde, Dušan Milenković
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Tada je govorio i o tome da je bio svedok toga kako su se neke od njih menjale i postajale bahate prema novcu što su više zarađivale.

Podsetimo, jedna od oštećenih u postupku protiv Maksimovića, kako je Kurir ranije pisao, je i stilistkinja koja je u svom iskazu priznala da je tri godine radila kao prostitutka za Mihajla Maksimovića, sve dok je u jednom poznatom hotelu sa koleginicom i klijentima nije uhapsila policija. Ona je tada potvrdila da je Mihajlo devojkama pronalazio klijente i od njih uzimao 30 procenata, a da su one mesečno zarađivale oko 10.000 evra.

– Najviše posla imala sam tokom košarkaškog turnira fajnal-for Evrolige, koji je održan u maju 2018. u Beogradu. Ja sam imala pet klijenata zaredom – ispričala je navodno na saslušanju stilistkinja.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 44 = 52

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)