G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / POČEO RAT ZA JUŽNU TRIBINU: Ovo su kandidati da naslede Velju Nevolju i Marka Miljkovića na šipci stadiona Partizana!

POČEO RAT ZA JUŽNU TRIBINU: Ovo su kandidati da naslede Velju Nevolju i Marka Miljkovića na šipci stadiona Partizana!

FUDBAL FELJTON.rs
10.07.2021.

U samom centru Beograda danas je došlo do velikog obračuna dve navijačke frakcije Partizana.

Kao što smo već ranije pisali, nekoliko „Principa“, na čijem čelu se nalaze privedeni Veljko Belivuk i Marko Miljković, napali su nekadašnjeg vođu „Alkatraza“ i „Partizanovaca“ Miloša Radisavljevića Kimija koji je sa nekoliko momaka sedeo u kafiću na Dorćolu. Sukob se vrlo brzo završio, a javnost je potresla istina o samoj pozadini ovog sukoba. Naravno, iza svega se krije borba za prevlast na južnoj tribini.

Do zaoštravanja odnosa dolazi samo nedelju dana do početka fudbalskog takmičenja u Superligi Srbije kada pohod na titulu kreće FK Partizan, pa je pitanje koja grupa će na tom meču zauzeti mesto na južnoj tribini. Očigledno je da Principi ne planiraju olako da predaju mesto nekom drugom, a nekoliko „konkurenata“ pojavilo se u poslednje vreme.

Prele Nevolja, Đorđe Prelić
FOTO: PRIVATNA ARHIVA, ZORANA JEVTIĆ

Među prvima, okupila se nekadašanja ekipa Alkatraz pod novom zastavom „Kićina braća“, na čelu sa nedavno hapšenim Šobićem, ali svakako najozbiljniji konkurent za preuzimanje južne tribine je ekipa pod vođstvom Đorđa Prelića Preleta koji je pre par dana pušten iz zatvora, a koji je sklopio „dil“ sa, u podzemlju poznatim, Vladom Budalom.

Ipak, ruke od tribine još uvek nije digao ni Kimi Radisavljević koji već godinama unazad sa svojim Partizanovcima pokušavala da „oslobodi“ jug. Izgleda da je upravo Radisavljević bio „najzagrejani“ za mesto na šipki, ali posle ovog napada nema sumnje da će još jednom ozbiljno razmisliti o tom „poziciji“.

Na društvenim mrežama nedavno su se pojavile javne pretnje i gnusne uvrede na račun Miloša Radisavljevića Kimija.

– Sultan od Ruleta! Jedan od najgorih licemera koji su kročili na jug ikada. Kockar, Hrvat, koristoljubiv, jedina pohvalna stvar koju možemo reći, a za koju doduše nije zaslužan, jeste da mu je otac bio veliki navijač Partizana. Da budemo iskreni, to će u vodu pasti zbog ovog pacova, koji je u stanju da zbog para proda i brata – stoji u jednoj od pretnji koje su mu upućene.

Miloš Radisavljević Kimi, Kimi, 157.  večiti derbi
FOTO: DADO ĐILAS

Ubrzo je osvanula još jedna provokacija uz ilustraciju iz animiranog filma na kojoj se nalaze preplašene životinje.

– Ovako izgledaju pripadnici grupe „Kićina braća“ kad naiđu na bilo kog „Principa“ ili pripadnika južne tribine. Da ne bude zabune, ovo veliko debelo na slici nije medved, nego velika pacovčina. Ovako je bilo na Banovom brdu, a ovako će biti i na sledećoj tekmi na kojoj se pojavi – uputili su pretnje Kimiju i njegovoj ekipi.

Navodno, Belivuk je nedavno pripadnicima svoje grupe koji su i dalje na slobodi izdao naređenje da ni po koju cenu ne smeju da prepuste južnu tribinu uoči početka sezone i u trenutku kada se navijači posle pandemije kovida vraćaju ne samo na stadione već i u dvorane.

– Ako samo bacite pogled na to šta se piše po društvenim mrežama, videćete da je situacija na Partizanovom jugu krajnje napeta i da je pitanje trenutka kad bi sukobi mogli da eskaliraju. A onda ne želim ni da mislim šta bi sve moglo da se događa po ulicama Beograda – rekao je nedavno dobro obavešteni izvor za Kurir.

Partizanovci, navijači, Grobari, Partizan
FOTO: STARSPORT

Podsetimo se detalja današnjeg sukoba sa Dorćola. Kako je Kurir nezvanično saznao, napad na Radisavljevića predvodio je nekadašnji član Partizanovaca i Kimijev blizak prijatelj (ime poznato redakciji). On je u međuvremenu, kada su Principi preuzeli južnu tribinu stadiona Partizana, prešao na stranu Belivuka i Miljkovića. U pitanju je momak koji je sada blizak samom Belivuku, i koji je jedan od vođa Principa sa Zvezdare, nezvanično saznaje Kurir.

Sumnja se da je upravo Belivuk iz zatvora naredio ovaj napad na Radisavljevića, ali ta informacija našoj redakciji još uvek nije potvrđena. Jedan od učesnika tuče zadobio je teške telesne povrede i završio je na Urgentnom centru, sumnja se da je u pitanju upravo momak koji je predvodio sam napad na Radisavljevića, a koji je dobio instrukcije direktno od vođe grupe, Veljka Belivuka.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

85 − 79 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)