G-E0EWZBLP0V
уторак , 23 априла 2024
Home / SRBIJA / NIŠKI PSIHO: Serijski ubadač je kao TEMPIRANA BOMBA! Sin poštenog sveštenika i ranije napadao nožem

NIŠKI PSIHO: Serijski ubadač je kao TEMPIRANA BOMBA! Sin poštenog sveštenika i ranije napadao nožem

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
29.06.2021.

Vasilije J. (20), osumnjičen da je u proteklih deset dana na ulicama Niša bez razloga izbo najmanje četvoricu mladića, koje je nasumično izabrao, sin je poštovanog sveštenika iz jednog sela kod Niša!

„Doviđenja“

Kako saznajemo, uhapšeni mladić je poznat policiji jer je i kao maloletnik hapšen zbog napada nožem.

– Kao petnaestogodišnjak je ranio mladića (16) ispred osnovne škole u selu. To je bilo 2016. Mladiću je zadao povrede glave, stomaka i noge. Vasilije je kao tempirana bomba! – kaže jedan poznanik i nastavlja:

– On živi u Nišu, ali često svraća u selo, gde mu otac službuje u lokalnoj crkvi. Otac mu važi za poštenog paroha.

Oca uhapšenog Vasilija juče smo zatekli ispred crkve, ali posle prve ljubaznosti, čim smo se predstavili, odmahnuo je rukom i rekao: „Doviđenja!“ Nije hteo da komentariše ono što se dogodilo.

Podsetimo, policija je prekjuče uhapsila Vasilija J., koji je prozvan „serijski ubadač“ i „niški psiho“, zbog sumnje da je 18, 23. i 24. juna izbo četvoricu mladića bez ikakvog povoda. Bezumni napadi dogodili su se u ulicama Branka Krsmanovića, Ljube Dodića, kao i na Bulevaru Nemanjića. Sumnja se da je Vasilije bez razloga povredio ukupno desetoro sugrađana, ali da je samo njih četvoro prijavilo policiji ranjavanje.

Jedan od povređenih za Kurir je prepričao svoju dramu. Kako je objasnio, uboden je u leđa dok je sa prijateljem šetao Ulicom Branka Krsmanovića, a napadač je izleteo iz mraka.

Osetio trzaj

– Dok smo hodali i pričali, prišao nam je s bočne strane. Veče je bilo, nisam mu lepo video lice, ali je bilo jasno da je suv i mlad. Mislio sam da je neko ko nas poznaje i prilazi nam s namerom da se javi. Nije trčao, nego je malo brže hodao – priča napadnuti:

– Ubo me je u leđa. To je bio kratki trzaj, zabolelo me je. Počeo sam da vičem: „Beži, bre, budalo, šta ti je?!“, a on je nekako poskakivao unazad i drao se na nas.

Kako dalje kaže, njegov drug je pojurio napadača.

– Onako suvonjav mu je pobegao. Nije bilo tu mnogo krvi, ali je curilo. Bojao sam se da me nije ubo nekim zarđalim ekserom ili žicom, jer je tu blizu gradilište, ali nije. Još ne znam čime me je ubo – kaže ranjeni.

Osumnjičeni je navodno priznao da je ubadao sugrađane, i to jer mu se nije svidelo kako hodaju.

– Smatrao je da se previše „šire“ dok idu ulicom – kaže izvor.

Očevici:

Bio je izbezumljen

l Vasilije J. identifikovan je zahvaljujući detaljnom opisu koji su davale žrtve, ali i snimku sa kamere jednog Nišlije.

Svi su rekli da je mladić ubadao muškarce svojih godina nekakvom oštricom, ponašao se izbezumljeno, a onda se davao u beg.

Takođe, prema priči očevidaca, on nije bio sam, već ga je dalje čekao još jedan mladić.

– Imao je belu majicu i kačket. Mršav je i ima duguljasto lice. Pomislili smo da je ubadao ljude zbog nekakve opklade, jer nije bio sam dok je napadao – pričaju Nišlije.

Meštani:

Otac nije kriv što je on takav

l Meštani sela u kom službuje otac uhapšenog momka kažu da su čuli da je Vasilije uhapšen u selu.

– To što je on sin popa, to nema nikakve veze. Otac i majka nisu krivi što je on takav. Pop je divan čovek i tu nema zbora. To kada se dogodilo ispred škole, kad je ranio maloletnika, pop nije bio ovde parohijan – kažu meštani.

(feljton.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

10 + = 12

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)