G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / UHVAĆEN SERIJSKI UBADAČ! Nije mu se svidelo kako Nišlije šetaju, pa ih napadao nožem!

UHVAĆEN SERIJSKI UBADAČ! Nije mu se svidelo kako Nišlije šetaju, pa ih napadao nožem!

FELJTON.rs
28.06.2021.

Muškarac koji je izazvao paniku u Nišu jer je nasumično napadao ljude nožem, upravo je uhapšen . Kako saznajemo, radi se o dvadesetogodišnjem V.J. koji je 18, 23. i 24. juna bez razloga povredio trojicu prolaznika.

Prvi incident dogodio se na Bulevaru Nemanjića kada je napadnut dvadesetdvogodišnji S.I. , zatim u ulici Branka Krsmanovića kada je oštrim predmetom uboden tridesetogodišnji V.Đ. Samo dan kasnije, u ulici Ljube Didića povređeni su devetnaestogodišnji S.M. i njegov drug A.K. (24). Na svu sreću, niko od trojice žrtava pomahnitalog mladića nije zadobio ozbiljnije povrede ali je informacija o bezrazložnim ubadanjima nedužnih prolaznika koja se već nekoliko dana deli na društvenim mrežama, uznemirila Nišlije. Mada se po socijalnim mrežama navodilo  da je desetak Nišlija postalo meta iracionalnih nasrtaja, Policijskoj upravi u Nišu prijavljena su samo tri ovakva slučaja.

Kako saznajemo, identifikaciji napadača pomogao je snimak sa nadzornih kamera u ulici Ljube Didića a V.J.  su prepoznali  mladići koji su na tom mestu povređeni.

Prema prvim informacijama, on je priznao delo a branio se da mu se nije svidelo što su se žrtve, kako je on smatrao, „širile“ dok su prolazile ulicama.            

Već nekoliko dana, društvene mreže su pune informacija o ovim događajima, a jedna od žrtava napada detaljno ga je opisala.

– Da naglasim, imao je kratku kosu, sa strane ošišan na jedinicu a gore je malo duža kosa, široka ramena, ima malo mršavije ruke, noge su mu bile mršave, malo hoda čudno. Visina mu je između 175 i 180, godine negde između 1998. i 2002. Facu ne mogu ovako da mu opišem jer je u tom trenutku kada se moj drug izdrao na njega od bola, on se okrenuo i rekao : – Šta je bilo, šta je bilo? Kad se okrenuo, pošto je pričao, faca mu je bila malko izdužena, tako da facu ne mogu da opišem. Pazite se, proveravajte leđa i gledajte okolo, pošto zna da priđe baš blizu. Iako nema nikog iza vas, pogledajte ko hoda brzo ili ko trči, pošto sam ga pre uboda, primetio kako trči i da prelazi ulicu kako bi došao ka nama. Ali nismo niišta očekivali, mislili smo da je neki prolaznik. Pazite se, gledajte sve živo – naveo je jedan od trojice momaka koji su napad prijavili policiji.

Drugi Nišlija, koji smatra da je primetio osobu odgovornu za ove napade napisao je da ga je uočio na kraju Dušanove ulice kod Simpa.

– Prišao je meni i mojoj devojci dok smo se vraćali iz grada. Držao je nož u ruci, belu majicu i kačket. Rekao je da nas neće dirati nego da beži od intrventne, a onda je neko vreme išao za nama. Policije nigde nije bilo. Bio je još jedan lik sa njim, stajao je malo dalje tako da nisam primetio šta nosi – napisao je ovaj mladić.

Nišlije su sinoć pisale da je viđen u blizini Starog groblja a jutros da je primećen kod TC „Roda“.  Preko društvenim mreža masovno je deljeno upozorenje na manijaka i apelovano na građane da se osvrću te da beže ukoliko primete da neko trči za njima.

Niška policija je potvrdila da je intenzivnim radom identifikovala i uhapsila V.J. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio  krivična dela laka telesna povreda.

– Sumnja se da je on 18. juna u Nišu na ulici u večernjim časovima oštrim predmetom naneo ubodne rane dvadesetdvogodišnjem mladiću, kao da je 23. i 24. juna na isti način povredio mladiće starosti 30., 24. i 19. godina. Tom prilikom mladići su zadobili lake telesne povrede – saopštila je policija.

– Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on če uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Kako saznajemo, on je pronađen u selu u okolini Niša. Radi se o mladiću koji je policiji poznat zbog krivičnih dela u vezi sa narkoticima i napadu na policijskog službenika.

(feljton.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

39 − = 37

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)