G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / Dragiša Mitić Gile digao ruku na sebe zbog dugova: „Grandov“ pevač se ubio, imao problem sa zelenašima!

Dragiša Mitić Gile digao ruku na sebe zbog dugova: „Grandov“ pevač se ubio, imao problem sa zelenašima!

FELJTON.rs
19.06.2021.

Ubio se potsetimo u rodnom selu Knićanin, u okolini Zrenjanina!

Dragiša Mitić
Printscreen/YouTube

Njega je obešenog, u staroj i napuštenoj kući u kojoj su nekada, kako smo saznali, živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat.

– Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi – rekao je za „Alo!“ jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo, a onda nastavio:

– Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima – rekao je on za „Alo!“.
Kako kaže, svi će ga pamtiti kao veselog, dobrog i poštenog čoveka.

– Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga – ispričao je izvor blizak ovoj porodici za „Alo!“.

Kako nam je rekao, supruga nesrećnog pevača bavi se ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona otkazana zbog pandemije, tako je i ona ostala bez sredstava za život.

Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, zadužio se kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

– Uzeo je neke pare od tih ljudi, ne znam koliko tačno… Velika je bila kamata u startu, a znao je i da sa takvim ljudima nema šale, ali se nadao da će posao krenuti i da će uspeti da se iščupa – ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevaču.

U toku jučerašnjeg dana uspeli smo da stupimo u kontakt sa porodicom Dragiše Mitića Gileta, ali oni nisu bili u stanju da govore.

– Molim vas, razumite nas… Sada nije trenutak… – rekla nam uplakanim glasom i prekinula razgovor supruga Giletovog brata, koji ga je pronašao obešenog.

Kako smo saznali, Gile je navodno svojoj porodici ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao sve ono što nije imao snage da im kaže u oči. Objasnio je svoj postupak i odluku, te zamolio za oproštaj. 

(feljton.rs/alo)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

83 − 78 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.