G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / PALMA : Pozivam lažove na TV duel! MARINIKA! SA PEDOFILIMA PRICAM SAMO U PRISUSTVU TUZIOCA I SUDIJE!

PALMA : Pozivam lažove na TV duel! MARINIKA! SA PEDOFILIMA PRICAM SAMO U PRISUSTVU TUZIOCA I SUDIJE!

FELJTON.rs

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma oglasio se saopštenjem povodom optužbi za podvođenje mladih devojaka u Jagodini, upućene od strane potpredsednice SSP Marinike Tepić. Saopštenje prenosimo u celosti

Od samog početka su lagali i do sada su sve slagali u lažnom slučaju koji je Đialsova radnica Marinika Tepić pokrenula protiv mene. Dragan Đilas koristi žene zbog emocija građana Srbije i on se krije iza sukanja žena, a ne ja. Isturio je svoju radnicu Mariniku Tepić, a kasnije i Sandu Raškvić Ivić“, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, gostujući na Hepi televiziji. „Đilas je okružen kriminalcima, lažovima i prevarantima i koristi žene. Sve ovo je njegovo maslo. Evropski parlament nam zamera što napadamo opoziciju. Kakva opozicija ? To je interesna organizacija i najbogatije preduzeće ta Đilasova politička partija. Marinika Tepić nije politčar, ona je radnik zaposlen kod Dragan Đilasa. I sada, pošto im je ceo slučaj na staklenim nogama, jer slučaja nema, sada me napadaju za donacije i putovanja. Svi koji su navedeni kao akteri tog lažnog dela već su saslušani, još je ostalo troje četvero da se saslušaju nakon praznika. Ti ljudi su bili očevici, bili su prisutni na svim putovanjima, i svečanim i zvaničnim ručkovima i večerama.

SLEDEĆA VEST

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

Rašković Ivić, sram te bilo, sramulji jedna

Nakon što je u programu Hepi televizije emitovana izjava Sande Rašković Ivić iz Utiska nedelje sa Nove S TV, u kojoj optužuje Markovića da su na večeri sa privrednicima iz Italije plesale plesačice bez gaća i da su neke devojke podvođene, Dragan Marković Palma je rekao : „Ta gospođa Rašković Ivić kaže da su igrale neke plesačice, da mi oprosti narod na današnji Veliki Petak i da je u sobi profesora Roberta Veraldija, jednog od gostiju, bila neka gola devojka. Sram te bilo Rašković Ivić, sramuljo jedna, što bi rekao naš narod, zašto lažeš. Prvo treba da poštuje Hipokratovu zakletvu, a drugo ona je psihijatar i ako je tako davala savete svojim pacijentima teško njima. Gospođo Rašković Ivić, lažete“, rekao je Marković i pokazao demanti na italijanskom i na srpskom jeziku koji je poslao profesor Roberto Veraldi, počasni konzul Srbije u Italiji, koji u pismu Dragana Markovića Palmu naziva domaćinom i demantuje navode Rašković Ivić i koji je nakon te večere, drugi dan poklonio pušku Zavičajnom muzeju u Jagodini, koja je ostavština njegove, inače baronske porodice i zahvalio se Draganu Markoviću i gradu Jagodini na odličnom prijemu. „Ne mogu više ovakvi lažovi i prevaranti da predstavljaju našu zemlju u inostranstvu. Dok je ta gospođa bila ambasador Srbije u Rimu naši odnosi sa Italijom nisu bili nikada gori, a danas su najbolji u istoriji i sa Italijom, Nemačkom, Francuskom i drugim državama.

Đilase, istina ne može da se kupi

Dragan Đilas, okružen kriminalcima i profiterima misli da sve može da se kupi u životu. Istina ne može da se kupi Đilase. On kaže da je demantovao pre godinu ili dve to što je njegova bivša supruga Iva napisala u policiji. To Đilas ne može da se demantuje, ti si se nagodio i ja razumem njegovu bivšu sprugu zbog dece. Ali po službenoj dužnosti morali su da reaguju policija, tužiulaštvo i sud. Ovu optužbu protiv mene Đilase ne možeš da kupiš, ne možeš da zataškaš. Sada me napadaju i da sam vlasnik hotela u Končarevu, zbog čega je vlasnik hotela morao da odnese posedovni list, pa policija traži koliko je para sa računa grada leglo na račun tog hotela. Sve je laž. Papiri se ne mogu sakriti. Sram te bilo Đilase i dokle ćeš da lažeš. Pa kažu zašto se slučaj izmestio u Kraljevo, što nije u Beograd. Neka se izmesti gde god vi kažete, može i na Mauricijus i neka dođu i međunarodni posmatrači. Bilo gde, jer slučaja nema. Ima samo lažnog prijavljivanja. To je slučaj. Sram te bilo Đilase. Ja nemam od čega da se brani, iznosim samo činjenice, stoji u saopštenju.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 + 1 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.