G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / SRBIJA / KREĆE ISTRAGA! ILI IMA DOKAZE ILI JE SVE SAMO PRLJAVA KAMPANJA Mariniku pozvali na saslušanje o slučaju ‘Palma’!

KREĆE ISTRAGA! ILI IMA DOKAZE ILI JE SVE SAMO PRLJAVA KAMPANJA Mariniku pozvali na saslušanje o slučaju ‘Palma’!

FELJTON.rs

Istragu optužbi protiv prvog čoveka Jagodine preuzelo tužilaštvo u Kraljevu. Marinika Tepić pozvana da u ponedeljak u policiji ispriča sve što zna i preda sve dokaze koje ima

Tužilačka istraga optužbi Marinike Tepić protiv Dragana Markovića Palme koja je pokrenuta u Jagodini premeštena je iz tog grada u Više javno tužilaštvo u Kraljevu! To je u petak odlučilo nadležno Apelaciono javno tužilaštvo u Kragujevcu.

SLEDEĆA VEST

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA


– Po predlogu za ‘supstituciju’ Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, u predmetu tog tužilaštva koji je formiran u vezi saopštenja potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, sa konferencije za štampu od 19. aprila, iz stvarnih razloga, doneta je odluka po kojoj je Više javno tužilaštvo u Kraljevu ovlašćeno da postupa u tom predmetu – saopštilo je Apelaciono javno tužilaštvo u Kragujevcu.

Nespremna
Marinika Tepić je prethodno prvog čoveka Jagodine i lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu označila kao odgovornog za podvođenje žena i devojaka u Jagodini, a Palma je njene optužbe odbacio kao lažne.  

Marić: TV N1 i Nova S
hoće da uštroje Srbiju

Na društvenim mrežama u petak se pojavila najava emisije „Ćirilica“ Milomira Marića u kojoj je navodno trebalo da gostuju Dragan Marković Palma, Milutin Jeličić Jutka (bivši predsednik opštine Brus), Simo Spasić (predsednik udruženja porodica ubijenih i kidnapovanih na Kosovu) i voditeljka Ruška Jakić. Kao po komandi najavu ove emisije, koju zvanično nije najavila TV Hepi, preneli su đilasovski mediji, uz ocenu da „Marić u goste zove sve same seksualne predatore“. Milomir Marić kaže da je u pitanju strašna laž i podmetačina.


OD ČEGA, BRE, JA DA SE PEREM? PA JA IMAM ĆERKU OD 15 GODINA! DA NJU NEKO ZLOSTAVLJA, LIČNO BIH MU PRESUDIO! Dačić otvoreno o optužbama protiv Palme!PALMA NA PRVOJ: Marinika nije podnela krivičnu prijavu protiv mene jer za to su potrebni dokazi, A ONA IH NEMA

!– Nažalost, Palma, Jutka i svi ostali nabrojani neće gostovati u ponedeljak u „Ćirilici“ jer su zauzeti. Naime, oni su se javili dobrovoljno da ih N1 i Nova S uštroje, jer je politička strategija tih televizija zapravo štrojenje Srbije. E zbog toga oni nikako neće moći da stignu u emisiju – poručio je Marić.

U međuvremenu, ovaj slučaj je zaista i izmešten iz Jagodine. Iako se nakon ovoga očekivao komentar Marinike Tepić, ona se do zaključenja ovog broja Informera nije oglašavala. Ali zato su njene kolege iz opozicije ovaj slučaj pokušale da iskoriste u političke svrhe, pa je Janko Veselinović preko društvenih mreža pozvao građane na proteste u Jagodini u znak podrške Mariniki Tepić!?!
Bivši obaveštajac DB Božidar Spasić kaže da je „formiranjem predmeta“ i izmeštanjem istrage u Kraljevo Marinika Tepić upala u zamku.
– Ona očigledno nije bila spremna na ovako brze reakcije i poteze nadležnih. Marinika je i ovoga puta mislila da će proći kao za kokošinjac iz Morovića i za Jovanjicu i da neće snositi nikakve posledice. Pošto je javno tražila da se predmet izmesti, a sada je to i učinjeno, ona više nema gde. Moraće da dokaže i objasni da li stvarno poseduje dokaze ili je običan lažov koji je izmislio dokaze da se politički obračuna sa onima koji podržavaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića – podvlači Spasić.


Bez dokaza – ništa!
Inače, policija u narednom periodu, pored Marinike Tepić i Dragana Markovića Palme, treba da ispita sve osobe spomenute u ovom slučaju. A da li će ih ispitati u Jagodini ili Kraljevu, to se još ne zna. Prema rečima bivšeg šefa policije Marka Nicovića, kada se izmesti slučaj, postoje dva pravila.
– Marinika može da da iskaz u Jagodini, a tužioci iz Kraljeva mogu da zatraže njeno dodatno pojašnjenje. Međutim, može da se desi i da sve ide iz početka i da je svi saslušaju u Kraljevu. Oni su sad postupajući i nadležni istražni organ. S druge strane, Marinika će dokaze morati da dostavi tužiocima jer bez toga nema postupka. A ako nema dokaza, postupak se odbija. Takođe, ako laže da dokazi postoje, onda se odgovara za krivično delo lažno prijavljivanje – podvlači Nicović.


Podsećamo, Marinika Tepić još nije podnela krivičnu prijavu protiv Dragana Markovića Palme, a Više javno tužilaštvo u Jagodini predmet je formiralo na osnovu navoda u medijima.
 

Bila sam na svim žurkama,
nije bilo ničega nezakonitog

Protiv Marinike Tepić su 393 žene iz Jagodine podnele krivične prijave zbog njenih navoda o „telefonima za druženje“ koje, kako tvrdi, dobijaju sve žene koje žele da dobiju posao u javnom sektoru Jagodine.
Jedna od žena koje su tužile potpredsednicu Đilasove stranke je i Marija Jovanović, pomoćnica gradonačelnika Jagodine, koja u SO Jagodina radi već 13 godina. Ona je za TV N1 rekla da je bila na skoro svim putovanjima i proslavama koje je organizovao Dragan Marković Palma i da ni na jednoj od njih nije zabeležena nijedna neprijatnost.
– Čast i zadovoljstvo je raditi za Dragana Markovića. On je pre svega porodičan čovek, veliki domaćin srpski, neko ko je 47.000 građana odveo na putovanja van zemlje. Bila sam na skoro svim tim putovanjima i proslavama i njihov sam organizator. Nikada se nije desila nijedna neprijatnost. Bilo je muzike i tek će je biti. Niko ne bi došao u grad tame, svi dolaze u grad svetlosti, grad budućnosti i tako će biti i u narednom vremenskom periodu – rekla je Jovanovićeva.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 5 = 3

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)