G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / INTERVJU / ISTRAGA: Palma saslušan zbog optužbi za podvođenje devojčica i žena! ODBIJA POLIGRAF OCEKUJE SE ODREDJIVANJE PRITVORA

ISTRAGA: Palma saslušan zbog optužbi za podvođenje devojčica i žena! ODBIJA POLIGRAF OCEKUJE SE ODREDJIVANJE PRITVORA

POLITIKA FELJTON.rs
21.04.2021.

Više tužilaštvo u Jagodini formiralo predmet povodom tvrdnji Marinike Tepić da je Marković organizovao žurke na kojima su podvođene i maloletnice. Marković tvrdi da je spreman za poligraf

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je juče predmet povodom tvrdnji Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine, organizovao žurke na kojima su podvođene žene i devojčice, ali i samog Markovićevog zahteva koji je podneo tužilaštvu za utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa pomenutim navodima.

Nalog policiji

Marković je juče dao izjavu u tužilaštvu i poručio da je spreman da ide i na poligraf.

Viši javni tužilac Radoslav Vučković rekao je juče da je predmet formiran i da će se po njemu hitno postupati.

– Biće dat nalog policiji za prikupljanje svih potrebnih obaveštenja, nakon čega će biti odlučeno da li je eventualno izvršeno neko krivično delo – rekao je Vučković.

Marković je odmah juče ujutru, u devet sati, dao iskaz, a po izlasku iz tužilaštva poručio je da je tražio da ide na poligraf i da će morati da se dokaže ko laže – Tepićeva ili on.

– Ovako gnusne laži moraju da se dokažu i neko od nas na kraju mora u zatvor – Marinika ili Palma! Svaki dan ću zvati i ići u tužilaštvo dok se ovo ne reši! – kaže Marković.

NE PROPUSTITE….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Na pitanje kako su njegova supruga, sinovi i prijatelji reagovali posle snimka koje je objavila Tepićeva, Marković kaže da ima njihovu apsolutnu podršku.

– Pa oni me znaju više od 30 godina, naravno da mi veruju i znaju ko sam i šta sam. Pa da se tako nešto desi mojoj unuci, a imam tri unuke i dva unuka, završio bih to po kratkom postupku! Čim sam pozvao Ðilasa da kaže koliko ima para i da pokaže račune, poslao je dve žene da pričaju izmišljotine. Potpuno sam čist, naravno da sam spreman na poligraf, za razliku od Ðilasa, a to sam rekao i u tužilaštvu.

Marković je naglasio i da je zaštićeni svedok sa snimka čovek iz SSP, te da su to dokazali. Na pitanje kako na osnovu sata i džempera može da tvrdi da je reč o čoveku iz stranke, Marković kaže da je apsolutno siguran da je reč o toj osobi.

– Pa to ni Marinika nije demantovala – rekao je on.

Palma dolazi u Više javno tužilaštvo u Jagodini

00:22

Palma dolazi u Više javno tužilaštvo u Jagodini

Svedočenje

Marinika Tepić je prethodno na konferenciji za novinare optužila Markovića da je na svoje žurke u hotelu „Alfa“ u selu Končarevo kod Jagodine, kao i u klubu „Tigar“ u tom gradu, dovodio iz Beograda „devojčice od 15, 16, 17 godina“, koje bi nakon žurki „ostajale s njim“ ili sa njegovim gostima. Tepićeva je navela da su nekim žurkama prisustvovali i funkcioneri Socijalističke partije Srbije. Emitovano je i video-svedočenje o tim događajima muškarca sa zaštićenim identitetom, koji je naveo da je „radio za Palmu“ u vreme o kome svedoči. On je izjavio da je lično video maloletne devojčice koje se dovode na žurke u Končarevo i Jagodinu, kao i da mu je njegova prijateljica – hostesa na takvim žurkama, prenela da je jednom prilikom devojčicu od petnaestak godina dovela u sobu iznad prostorija RTV Jagodina „u kojoj je Palma čekao go“.

Inače, prošle godine je Igor Jurić, predsednik fondacije „Tijana Jurić“, otkrio da postoji i političar pedofil, neko sa lokala, ali ko je poznat u celoj Srbiji i da je na vlasti. Jurić je pre dva dana saopštio da je svoja saznanja o pedofiliji u Jagodini već saopštio tužilaštvu i bivšem ministru policije Nebojši Stefanoviću. Na pitanje Kurira da li je Marković taj političar pedofil o kome je govorio i kada je tužilaštvu i Stefanoviću saopštio svoja saznanja, Jurić je odgovorio:

Zaštita svedoka

– Sve što sam imao i mogao da kažem, rekao sam u prostorijama MUP i u tužilaštvu. Ne mogu da govorim ništa više od onoga što sam rekao u tužilaštvu. Od ministra sam tražio mogućnost zaštite svedoka, tačnije žrtve i porodice, i sama porodica nije bila zadovoljna tom zaštitom i odustala je od procesa.

U razgovoru za Kurir TV, na pitanja da li je imao saznanja o ovom slučaju ranije (Palmi), Jurić je rekao:

– Sve što sam imao nevezano za ovaj slučaj rekao sam tužilaštvu. Govorio sam u policiji. Ne bih da govorim koji su to slučajevi bili, neću da se ove priče povezuju. Nisam znao za ovo i nisam znao da će Tepićeva izaći s tim. Ali, s druge strane, moram da priznam, to jeste bila javna tajna i iskreno se nadam da će se i naši svedoci ohrabriti. Ne bih da govorim o kojim sam slučajevima imao saznanja.https://www.youtube.com/embed/NUnVu1qiqJc

Žene iz Jagodine

Tužba protiv Marinike

l Žene zaposlene u gradskoj upravi u Jagodini najavile su juče tužbu protiv Marinike Tepić. Kako saznaje Kurir, one se osećaju osramoćeno posle njenih navoda da moraju s nekim od čelnika da se „druže“ ukoliko žele da dobiju ili zadrže svoj posao.

Dačić se pere od afere „podvođenje“

U Jagodini sam obilazio muzeje

l Ivica Dačić, lider socijalista i predsednik Skupštine Srbije, koji je pomenut kao jedan od učesnika proslava zatvorenog tipa u Jagodin, na koje su, navodno, dovođene devojčice od 15 do 18 godina da „zabavljaju“ goste, u razgovoru za Kurir tvrdi da nikada nije prisustvovao takvim zabavama, niti da ima bilo kakva saznanja o tome.

– Išao sam na otvaranje fabrika, u muzej voštanih figura, na koncerte, naše predizborne skupove… Nikakvi tajni sastanci i skupovi, niti imam takva saznanja. Nikad u tako nečemu ne bih učestvovao. Ja sam pod pratnjom policije od 2008. – kazao je Dačić za Kurir.

Međutim, da Dačić ovom izjavom pokušava da se opere od afere „podvođenje“, pokazuju brojni raniji izveštaji, snimci i fotografije na kojima se vidi da je lider SPS i te kako bio prisutan na zabavama koje je organizovao Palma.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

54 − = 46

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)