G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / REALITY / EKSKLUZIVNO! ANASTASIJA IZ MEKSIKA ZA FELJTON.rs – Uživam na splavovima, provod je zagarantovan uz tekilu! FOTO/

EKSKLUZIVNO! ANASTASIJA IZ MEKSIKA ZA FELJTON.rs – Uživam na splavovima, provod je zagarantovan uz tekilu! FOTO/

FELJTON.rs

Anastasija Ražnatović pohvalila se da se sa tri drugarice svako veče provodi po splavovima u Meksiku!

Pevačica već deset dana uživa na plažama, suncu i moru, ali i u čarima noćnog života.

IMA SE, MOŽE SE – Anastasija Ražnatović pokazala u kakvom luksuzu uživa u Meksiku /FOTO/NIJE BIRAO REČI! Kreator Saša Vidić otkrio razloge prekida prijateljstva: Ako Mira i Dragana progovore ISELIĆE SE IZ SRBIJE!

SLEDEĆA VEST…..

Podignuta optuznica protiv DRAGANA MARKOVICA PALME ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE ZENA I DECE! PALMA PRETI NA KONFERENCIJI, (VIDEO)

– Prelepo nam je ovde, svaki dan je drugačiji. Izlazimo po meksičkim splavovima na kojima pevaju marijači. Super je provod, ali i meksička hrana. Kad tome dodam tekilu, zagarantovana je uživancija! – započinje priču Anastasija.

Anastasija Ražnatović

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Bezbrižna

Cecina ćerka dodaje da se posle godinu dana konačno opustila jer u Meksiku nisu stroge mere zbog pandemije koronavirusa. Anastasija kaže da joj nisu tražili ni PCR test.

– Ovde je dosta opuštenije. U hotelu nosimo maske, ali napolju ljudi normalno funkcionišu. Osećam se slobodno i bez ikakvog pritiska, jer ovde niko ne govori o koroni. Kao da smo izolovani od svega. Čudno mi je što po ceo dan gledam ljude bez maske. Ne znam kako ću po povratku u Srbiju ponovo svuda nositi maske – priča pevačica i dodaje da se pred odmor vakcinisala:

– Revakcinisala sam se pred put u Meksiko i nisam imala nikakvu reakciju. Vakcinacija je trajala nekoliko sekundi, nisam osetila ni ubod. Pre nego što sam odlučila da se pelcujem, raspitala sam se o vakcinama i odabrala sam kinesku. Ali imam prijatelje koji su se vakcinisali nekim drugim i nisu imali nikakav problem. Svi se super osećamo! Sad sam bezbrižnija kad sam među ljudima, jer nemam frku da ću se zaraziti. Pošto sam čula razne teorije zavere, apelujem na sve ljude da se vakcinišu kako bi se konačno sve vratilo u normalu!

Ceca Ražnatović

Ceci se ne sviđaju pesme koje joj nude

Anastasija kaže da se njenoj mami Ceci ne sviđaju pesme koje joj nude kompozitori i tekstopisci i da zato ništa ne snima.
– Ceca bi najviše volela da ima spreman album i da peva na Ušću. Ali nema novih pesama! Njeni standardi su visoki, što je razumljivo, s obzirom na to kakvu karijeru ima. Ono što joj se ne sviđa i što ne oseća neće ni da snima po svaku cenu – kaže Anastasija.
Za razliku od majke, Tasa non-stop radi na novim numerama:
– Snimila sam mnogo pesama, pa ću uskoro izbaciti nekoliko singlova. Kada se vratim iz Meksika, počinjem da snimam spotove.

Dve adrese

Anastasija je iz Meksika potvrdila i našu priču da je sa dečkom Đorđem Kuljićem kupila stan na Dorćolu.

Anastasija Ražnatović

– Istina je da smo kupili nekretninu u Beogradu, ali se Đorđe i ja nećemo skroz preseliti tu. Bićemo na relaciji Beograd-Novi Sad, jer je on iz tog grada. Ja sam i do sada živela na dve adrese, jedina promena je što neću više biti u porodičnoj kući na Dedinju, već u našem stanu na Dorćolu – završava priču Anastasija.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

11 − = 2

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)