G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / PET KLJUČNIH DOKAZA PROTIV VELJE NEVOLJE! Evo šta je sve pronađeno tokom dva i po meseca istrage! Foto/Video

PET KLJUČNIH DOKAZA PROTIV VELJE NEVOLJE! Evo šta je sve pronađeno tokom dva i po meseca istrage! Foto/Video

FELJTON.rs

DNK trag jedne od žrtava grupe Velje Nevolje otkriven je na stadionu Partizana u Humskoj. Međutim, to je samo poslednji u nizu dokaza koje je policija prikupila protiv ove kriminalne grupe

Istraga protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih članova njihove grupe traje već dva i po meseca, tačnije od 4. februara kada su uhapšeni zbog sumnje da su organizovali grupu koja je otimala i ubijala ljude. Policija je nakon hapšenja pretresla njihove stanove, štekove, a oduzeti su im i automobili, mobilni telefoni, kao i brojne stvari iz vikendica za koje se sumnja da su ih koristili.

SLEDEĆA VEST…

IGOR JURIC NIJE NIKAKAV CASTAN OTAC! NEGO JEDAN NESAVESTAN OTAC, KOJI JE DOPUSTIO DA MU CERKA RADI STA HOCE! IZJAVIO JE VLADISLAV (slike)

DNK

Kako je „Blic“ pisao, DNK trag jedne od žrtava pronađen je na stadionu u Humskoj, što će umnogome pomoći u daljoj istrazi, koja može trajati još maksimalno tri i po meseca, nakon čega tužilaštvo mora da donese odluku o podizanju optužnice.

Pored ovog traga koji je pronađen na stadionu, najviše materijalnih tragova, navodno je pronađeno u vikendici u Ritopeku u kojoj je otkriven veliki trag krvi koji je uklanjan sredstvima za dezinfekciju.

Kuća u Ritopeku
Fotografije zločina

Najmonstruozniji dokaz koji je policija pronašla u jednom od telefona koji su uzeti na veštačenje jeste fotografija na kojoj se vidi sečenje glave jednoj od žrtava ove kriminalne grupe. Zbog brutalnosti sakaćenja zasad se samo pretpostavlja koja žrtva je u pitanju, a policija je u prepoznavanju ubijene osobe analizirala garderobu koju je nosila.

VELJA NEVOLJA POBESNEO NA TIJANU AJFON: Lažeš! Prošla si poligraf samo zato što… Izvor iz Okružnog zatvora OTKRIO detalje o vođi klana i kako provodi dane IZA REŠETAKA!ZNAJU KAVČANI I ŠKALJARCI KOLIKA IM OPASNOST PRETI OD MUP I BIA! Vulin: Znamo ko su mogući naslednici Veljka Belivuka!

Kako „FELJTON.rs“ saznaje, fotografije je policiji dala žena koja živi u inostranstvu, a koja je, kako se sumnja, u bliskom odnosu sa jednim članom Nevoljine ekipe, te joj je on, prema informacijama koje posedujemo, ove fotografije slao.

Snimci sa kamera

Već na samom početku istrage policija je prilikom pretresa kuće u Ritopeku pronašla snimke sa sigurnosnih kamera koje ima ova kuća. Analizom pomenutih snimaka otkriveno je da je u ovoj vikendici bio nekadašnji vođa „Pink Pantera“ Milan Ljepoja, za kojim se traga mesecima. Nijedan snimak gde Ljepoja izlazi živ iz kuće nije pronađen.

Snimci sa kamera

Međutim, kamere su snimile kako nekoliko dana kasnije pripadnici grupe u 18 kesa iznose nešto iz kuće. Sumnja se da su nakon što su ga danima svirepo mučili, Belivukovi ljudi Ljepojino telo isekli na komade, izneli ga iz kuće u crnim kesama za smeće i negde ih bacili.

Snimci sa kamera
Prisluškivani razgovori

Kako je “Blic” pisao, grupa Velje Nevolje pre hapšenja je praćena šest meseci. Za to vreme policija je prisluškivala njihove razgovore, koji će biti od velikog značaja za dalji tok postupka. Tako su nakon hapšenja emitovani snimci telefonskih razgovora Belivuka i njegovih članova grupe u kojima se čuje kako dogovaraju likvidaciju upravo Milana Ljepoje jer se osilio i “planira da im otme Niš”.

– Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s*sa Mance iz Ništa, je l‘ ga viđaš? On je glavni kao „Pink Panter“, je l‘ ga znaš? Ja kažem: “A, ne viđam ga”. Neću da širim, brate, bez brige, samo što pre da pucam. Dobro. Ja kažem: „Neću da širim, bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam“. Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi***tine. I jedan od tih pi**i mi je preneo da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i onda on preuzima grad – čuje se na snimku.

Svedoci

Navijači, ugostitelj, starlete, bivša državna sekretarka… do sada je u istrazi protiv Veljka Belivuka (36) saslušano najmanje 27 osoba od kojih policija i tužilaštvo očekuju da će pomoći u sklapanju slagalice delovanja najozloglašenijeg klana u poslednjih 10 godina. Najviše informacija do sada policiji je dao ugostitelj Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac, čije klubove na najekskluzivnijim lokacijama u Beogradu je obezbeđivala grupa Velje Nevolje. Kajmaković je na saslušanju naveo da je do saradnje sa Veljom Nevoljom došao preko Slaviše Kokeze, koji je donedavno bio predsednik Fudbalskog Saveza Srbije. Takođe, on je naveo da je bio u kontaktu sa Dijanom Hrkalović, tadašnjom državnom sekretarkom MUP, koja mu je “rešila problem sa Darkom Elezom”, osuđivanim bosanskim kriminalcem, inače saradnikom Velje Nevolje. Za sada nije poznato šta su sve policiji otkrile starlete Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon i Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, koje su zbog veze sa pripadnicima ovog klana saslušavane satima.

U pritvoru do maja

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu produžio je početkom aprila za još 30 dana pritvor Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Pritvor je produžen i za još 18 osumnjičenih da su pripadnici kriminalne grupe. Ova odluka doneta je zbog opasnosti od bekstva, opasnosti da bi boravkom na slobodi mogli da unište, sakriju, izmene dokaze ili tragove krivičnog dela, kao i zbog okolnosti koje ukazuju da će u kratkom periodu ponovo počiniti krivična dela.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 6

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)