G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / NOVI TRAGOVI UBISTVA NIKOLE ZEČEVIĆA: Imao je brojne nekretnine u Kragujevcu koje nije želeo da proda TO MU JE MOŽDA PRESUDILO

NOVI TRAGOVI UBISTVA NIKOLE ZEČEVIĆA: Imao je brojne nekretnine u Kragujevcu koje nije želeo da proda TO MU JE MOŽDA PRESUDILO

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
14.04.2021.

Sedam hitaca plaćenog ubice 12. februara ovde godine presudila su Nikoli Zečeviću- Zeki (38) iz Kragujevca. Naočigled prolaznika atentator mu je prišao sa leđa i u pucao u njega, a kasnija obdukcija će utvrditi da je metak u vrat kojim je žrtva „overena“- bio koban! Zečević je umro na putu ka Kliničko bolničkom centru „Kragujevac“ u kolima Hitne pomoći.

Nikola Zecevic
FOTO: FACEBOOK

Direktor MUP-a Srbije Vladimir Rebić izjavio je da policija ima saznanja da je Zečević bio umešan u preprodaju narkotika, ali da se ne može tvrditi da je to uzrok likvidacije.

I mediji, kao i čaršija se bave se sve ovo vreme razlozima likvidacije. Špekulisalo se da je reč o krvnoj osveti, jer je Zečević pre 12 godina ranio sina vlasnika menjačnice, zbog čega je bio u zatvoru. Drugi su pak uvereni da je Zeka platio glavom jer se upetljao u poslove sa drogom, o čemu je posle ovog zločina govorio pomenuti direktor policije.

U Kragujevcu se, takođe, priča i da je Zečevića neko već duže vreme ucenjivao oko poslova sa nekretninama. Navodno, Zeka je bio vlasnik nekretnina na popularnim lokacijama, koje nije želeo da proda, pa su oni koji su istih želeli da se dokopaju odlučili da ga likvidiraju. Pominje se i zelenašenje, trgovina oružejm, poslovi sa Albancima, dugu prema jednog od ozloglašenih klanova iz Crne Gore…

Ulje na vatru dodala je i činjenica da je policija u centru grada pronašla „štek“ sa oružjem, ekplozivom i drogom za koji se sumnja da je pripadao upravo pokojnom Zečeviću.

Sve u svemu- ubica je i dalje na slobodi.

Ilustracija
ILUSTRACIJAFOTO: ZORANA JEVTIĆ

Kako navodi portal Ucentar iz izvora bliskim istrazi- jedna od rekonstrukcija kretanja ubice kazuje da je on imao pomagače i da je automobilom pobegao u pravcu Šumarica. Atentator za kojim se intezivno traga je da, podsetimo- pritrčao sa leđa Zečeviću i u njega ispalio sedam hitaca.

Te krvave noći došao je iz pravca ulice Tanaska Rajića, i skrenuo desno u Glavnu. Pucao je u žrtvu i pošto je „overio“ otrčao ulicom Slobodana Perovića. Zatim je skrenuo novoizgrađenim prolazom pored zgrada koje vode do magistralnog puta ka Topoli. Popeo se uz stepenice u Rudničku ulicu gde ga je čekao saučesnik ili saučesnici u automobilu. Nastavili su ulicom Kragujevačkog okrobra ka Muzeju i udaljili se sa mesta zločina u pravcu Šumarica.

Od tada im se gubi svaki trag.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

54 + = 60

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.