G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / FOTO Drama na Dušanovcu: Stoji na vrhu zgrade i preti skokom

FOTO Drama na Dušanovcu: Stoji na vrhu zgrade i preti skokom

FELJTON.rs

13. apr. 2021

U beogradskom naselju Dušanovac trenutno se odvija prava drama, nakon što se gradska građevinska inspekcija pojavila s rešenjem za rušenje nelegalne zgrade u Ulici Đorđa Kratovca, čiji je investitor čak 11 puta ignorisao naredbe nadležnih da obustavi gradnju. Brat izvođača radova popoeo se na vrh zgrade odakle preti da će skočiti.

Na licu mesta okupio se veliki broj građana, a pored pripadnika inspekcije koji su došli da sruše nelegalnu zgradu, tu je i policija zajedno sa pregovaračima.

Podsetimo, Građevinski inspektor Sekretarijata za inspekcijske poslove vodio je postupak inspekcijskog nadzora nad izvođenjem građevinskih radova na izgradnji stambenog objekta na ovoj adresi po izdatom rešenju o građevinskoj dozvoli Odeljenja za komunalno građevinske i stambene poslove Gradske opštine Voždovac iz 2020. godine, preneo je ranije Blic.

Nakon izvršenog inspekcijskog pregleda utvrđeno je da je izgrađen objekat u suprotnosti sa građevinskom dozvolom i izdatim lokacijskim uslovima, te je doneto rešenje kojim se investitoru naređuje obustava i uklanjanje izvedenih radova.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/nova)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 3

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.