G-E0EWZBLP0V
Home / REGION / KOMITE SU KIDISALE KAO ZVERI: Napadnuti Beranac opisao kako je izgledao napad Milovih poslušnika

KOMITE SU KIDISALE KAO ZVERI: Napadnuti Beranac opisao kako je izgledao napad Milovih poslušnika

CRNA GORA FELJTON.rs
12.04.2021.

Šetao sam sa devojkom, kada su nas iz kolone okićene crnogorskim zastavama zasuli uvredama, a bilo je i flaša. Odjednom su kao pobesnele zveri izleteli iz kola, verovatno su me prepoznali, pa im se to nije dopalo.

„Znamo svi zbog čega su me napali, ali, ne bh sada o tome. Njih desetak, kidisalo je na mene. Tukli su me krvnički, bacili me na zemlju i šutirali. Meni i devojci su psovali majku. Srećom, naišao je čovek koji me je spasio od tih bitangi“,  priča za „Novosti“ mladi Beranac D.L., koji je u nedelju veče napadnut iz “komitske“ kolone u ulici “29 novembra“.

„Dobro se završilo, jer, kidisali su na na jednog čoveka, koji je zavapio:Dete od dve godine je sa mnom! Šta vam je? Odustali su, na svu sreću“,  priča D.G., za „Novosti“ posle snimanja u Opštoj bolnici u Beranama gde je dovezen u pratnji policajca, koji ga je odveo da da izjavu pripadnicima policije o celom incidentu, koji se zbio u blizini jedne banke čije kamere su zabeležile događaj.

Kako „Novosti“ prenose, policija u Beranama je brzo reagovala posle ovog incidenta i uhapsila četiri ili pet huligana koji će sutra biti privedeni u Sud za prekršaje, ali, po svoj prilici i predati Osnovnom državnom tužilaštvu, ako se utvrdi da u njihovom ponašanju ima elemenata krivičnog dela.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 + 5 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.