G-E0EWZBLP0V
уторак , 18 јуна 2024
Home / REALITY / EKSKLUZIVNI FELJTON.rs! PAPARACO;Keba ne gubi vreme, spopada Anu Bekutu čim nema Mrke u blizini, MRKA UZIDACU GA U STUB MOSTA (FOTO)

EKSKLUZIVNI FELJTON.rs! PAPARACO;Keba ne gubi vreme, spopada Anu Bekutu čim nema Mrke u blizini, MRKA UZIDACU GA U STUB MOSTA (FOTO)

FELJTON.rs

11.04.2021.

Da je stara narodna izreka „kad mačke nema, miševi kolo vode“ tačna, pokazalo se i u slučaju Dragana Kojića Kebe koji je, videvši da u blizini nema Milutina Mrkonjića spopao njegovu emotivnu partnerku Anu Bekutu!

Ana Bekuta i Dragan Kojić Keba, Foto: Vesna Đorđević

Naime, pevač je svoju koleginicu sreo na ulici, a onda se slučajni susret pretvorio u petnaestominutno ćaskanje.

Ana Bekuta i Dragan Kojić Keba, Foto: Vesna Đorđević

Nakon što su se srdačno pozdravili, činilo se da će svako nastaviti svojim putem. Međutim, Keba se potrudio da scenario bude drugačiji, pogotovo što Milutina Mrkonjića, Aninog dugogodišnjeg partnera, nije bilo ni na vidiku.

Ana Bekuta i Dragan Kojić Keba, Foto: Vesna Đorđević

Prvo joj je nešto pričao, gestikulirao, a onda joj se približio iako nikoga nije bilo u blizini i nešto joj šaputao na uvo. Kada se razgovor otegao, pevač je pripalio cigaretu koju je taman završio kada je Ana uspela da zaustavi jedno taksi vozilo

Ana Bekuta i Dragan Kojić Keba, Foto: Vesna Đorđević

I taman kad smo pomislili da će se konačno razdvojiti, to se nije dogodilo jer je Keba očigledno imao još nešto da ispriča svojoj koleginici.

Ana Bekuta i Dragan Kojić Keba, Foto: Vesna Đorđević

Nakon što je Ana ušla u automobil, Keba je ugasio svoju cigaretu i pridružio joj se.

Ana Bekuta i Dragan Kojić Keba, Foto:

Pevači su seli na zadnje sedište, pa su se odvezli u nepoznatom pravcu. Šta će o ovome reći Anin dugogodišnji emotivni partner Milutim Mrkonjić, ostaje nam da vidimo.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/alo)

About feljton

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)