G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / Vulin: Vlada zemlje u kojoj su rasni sukobi masovni, ne bi smela sa takvom lakoćom da Srbiju optužuje za zločine iz mržnje. A ONI SU DOKAZANI ZLOCINCI SA MRZNJOM.

Vulin: Vlada zemlje u kojoj su rasni sukobi masovni, ne bi smela sa takvom lakoćom da Srbiju optužuje za zločine iz mržnje. A ONI SU DOKAZANI ZLOCINCI SA MRZNJOM.

FELJTON.rs

– Vlada SAD-a može da kritikuje, ali treba da zna da njena kritika vredi koliko i njena spremnost da ono što traži od drugih primeni i na sebi. Zemlja u kojoj se Senat brani i po cenu života protestanata, ne bi smela da traži od srpske policije da ne brani Skupštinu

– Vlada zemlje u kojoj su rasni sukobi masovni, a nasumični zločini iz mržnje svakodnevni, ne bi smela sa takvom lakoćom da Srbiju optužuje za zločine iz mržnje – izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izveštaj Stejt departmenta

SLEDEĆA VEST

Film Jasmile Žbanić „Quo vadis, Aida?“ na korak do Oskara, JEDAN OD NAJGLEDANIJIH FILMOVA STARE JUGOSLAVIJE..

– Srbija je slobodna zemlja i vodi je slobodan čovek. Moćniji ste i veći, možete nas i oklevetati i uništiti, možete srušiti Vučića i dovesti nekog slabića koji će uvesti sankcije Rusiji i Kini, priznati Kosovo, napustiti Republiku Srpsku, možete nam silom dovesti vlast, ali ne možete nas naterati da je i izaberemo. Nismo sila, ali nismo ni licemeri – rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

44 − = 35

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.