G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / Šešelj komentarisao aferu Lečić, jedna stvar mu sumnjiva: Postoji veoma veliki problem…

Šešelj komentarisao aferu Lečić, jedna stvar mu sumnjiva: Postoji veoma veliki problem…

FELJTON.rs

27.03.2021.

Lider radikala se pita zašto američki mediji intenzivno izvešavaju o aferi Lečića.

Vojislav Šešelj

Vojislav Šešelj, Foto: printskrin

Postoji veoma veliki problem da se to dokaže posle 9 godina. Ovde ne treba navijati ni za jednu stranu. 

Našao sam da se oglasio bivši ljubavnik glumice Danijele Štajnfeld, on potvrđuje njenu verziju, on je agent američkih službi, član Međunarodnog instituta za istraživanja. Lečić se zbog nečega zamerio Amerikancima, pa žele da mu skinu glavu. Sumnjivo je što „Njujork tajms“ iz dana u dan, šta tu može biti toliko interesatno za njih. 

Jutarnji program Hepi

FELJTON.rs

NE PROPUSTITE

FELJTON.rs! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Danijele Štajnfeld ce pre na robiju nego Lecic ;Otkrivamo šta je Branislav Lečić izjavio u policiji, a desiće se neverovatan obrt u slučaju koji trese javnost u Srbiji!

Mislim da su ovo naručile američke službe, sada je čudno što su mi zabranili da igra predstave, to niko ne sme da uradi, još proces nije ni počeo, ova suspenzija koju su izglasali, je protivzakonita. To su sad sukobi među glumcima, veliki srpski glumci su stali na njegovu stranu. U svakom slučaju treba sud sa punom ozbiljnošću to da razmotri, ali sumnjam da će ga osuditi, koji dokaz bi mogao da se dostavi – pitao se Šešelj. 

Muamer Zukorlić je u Jutarnjem programu na Hepiju rekao da je u pitanju osetljiva tema, gde je ugroženo dostojanstvo obe strane, zauzimanje stava je neodgovoran odnos prema jednom od dva dostojanstva, dodajući da se ne slaže sa rigidnim stavovima, ali ih razumem.

PRATITE NAS I NA DRUSTEVNIM MREZAMA

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 7

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.