G-E0EWZBLP0V
Home / INTERVJU / VANREDNE VESTI UPRAVO NA FELJTON.rs;Ministar Siniša Mali iznosi nova saznanja o Đilasovim milionima!

VANREDNE VESTI UPRAVO NA FELJTON.rs;Ministar Siniša Mali iznosi nova saznanja o Đilasovim milionima!

FELJTON.rs

26.03.2021.

Ministar finansija Siniša Mali gostuje večeras u vanrednim vestima na televiziji Pink.

Siniša Mali

Siniša Mali, Foto: Printscreen

Na početku vanrednih vesti pušten je prilog o ekskluzivnim saznanjima Večernjih novosti o računima Dragana Đilasa u različitim bankama širom sveta.

Siniša Mali

Novosti

Siniša Mali

Siniša Mali

Siniša Mali

BUGARSKA VODITELJKA NAPRAVILA DIL SA KAPETANOM DRAGANOM:TI IZJAVI DA SAM POGODILA U CENTAR, JA TE ZOVEM U JUTARNJI SVAKI VIKEND!

Novosti

Siniša Mali

Siniša Mali

– Najpre moram da kažem da sam gostoivao prošle nedelje kad su Novosti imale prvu informaciju. Ja sam tada rekao da sam šokiran – time što ima 3 računa. Rekao sam da je to ogroman novac. Sutrašnje Večernje novosti donose priču nad kojojm prosto nemam reči- 53 računa u 17 zemalja sveta – 67,9 miliona dolara ukupno. Ovaj iznos nije cifra za normalnog čoveka. Odakle ti u kešu u gotovini ovoliki novac? To je novac zarađen dok je bio na vlasti, na nepošten način. Oteo od građana Srbije, i drago mi je da su novinari „Večernjih novosti došli do ovoga. Ovo je stvar koja mora da se isrtraži do kraja i mora da se vidi kako je došao do ovolikog bogatstva dok je bio na vlasti – istakao je ministar Mali.

EVO JE JOS JEDNA SILOVANA KOJA SKUPLJA SNAGU DA PROGOVORI:OGLASILA SE BOJANA MALJEVIĆ I CITIRALA: „Jednom ću svedočiti protiv dvojice“

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 + 2 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.