G-E0EWZBLP0V
Home / INTERVJU / Komsinica iz Danijelinog rodnog sela otkrila sve o ponašanju glumice, a ovo je definitivno bilo najviše sumnjivo!

Komsinica iz Danijelinog rodnog sela otkrila sve o ponašanju glumice, a ovo je definitivno bilo najviše sumnjivo!

FELJTON.rs

25.03.2021.

Ovu stvar nikako nije mogla da sakrije!

Branislav i Danijela

Branislav i Danijela, Foto: Alo!

Ovih dana domaću javnost je potresla vest o tome da je glumica Danijela Štajnfeld optužila koleguBranislava Lečića da ju je silovao.https://b60fd7babf6da88706fc6f15b157f2e3.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Gorepomenuti dnevni list posetio je Danijelino rodno selo Ruski Krstur kod Kule, a njene komšije govorile su o svemu ovome, ali i o tome kakva je Štajnfeldova privatno.

– Danijela i ja smo pohađale istu školu. Često sam je gledala u dramskoj sekciji, koja je bila organizovana pri Domu kulture u Ruskom Krsturu. Mi u selu nismo znali šta joj se desilo. Ona je bila i ostala devojka za primer. Koju god instituciju da pozovete u Ruskom Krsturu, svako bi vam isto ovo rekao. Bila je najlepša devojka kada je glumila u „Ivkovoj slavi” i celo selo se time ponosilo. Budući da je naše selo jako malo, čim se o nekom počne govoriti loše, zli jezici udare po njemu. Mišljenja u selu o ovoj situaciji su podeljena. Ima onih koji smatraju da je reč o izmišljotini, međutim, kada sam je videla, primetila sam da više nema onog njenog prepoznatljivog sjaja u očima. Lično verujem da je žrtva silovanja, saosećam s njom i uvek ću joj pružati podršku – rekla je za gorepomenuti medij sugrađanka koja je želela da ostane anonimna.

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 21 = 26

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.