G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / LEČIĆ SE PONOVO OGLASIO O OPTUŽBAMA DANIJELE ŠTAJNFELD! „Bez nakljukavanja sedativima, SPREMAN SAM DA IDEM NA POLIGRAF“

LEČIĆ SE PONOVO OGLASIO O OPTUŽBAMA DANIJELE ŠTAJNFELD! „Bez nakljukavanja sedativima, SPREMAN SAM DA IDEM NA POLIGRAF“

FELJTON.rs

Glumac Branislav Lečić oglasio se ponovo nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine.

– Povodom navoda Danijele Štajnfeld, koje su juče preneli gotovo svi mediji, slobodan sam da informišem srpsku javnost o sledećem: Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! – stoji u Lečićevoj izjavi i dodaje:


– Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napištam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja! Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima. 

P.S. Bez „nakljukavanja“ sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mi pitanja! – navodi se u izjavi. 

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 + 7 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.