G-E0EWZBLP0V
среда , 24 априла 2024
Home / DRUŠTVO / MINISTAR MALI NAJAVIO NOVINU U PODELI POMOĆI GRAĐANIMA! Otkriveni svi tehnički detalji i ko je još stekao pravo na novac!

MINISTAR MALI NAJAVIO NOVINU U PODELI POMOĆI GRAĐANIMA! Otkriveni svi tehnički detalji i ko je još stekao pravo na novac!

DRUŠTVO
04.03.2021.

Treći paket finansijske pomoći građanima vredan dve milijarde evraMinistar finansija Siniša Mali rekao je danas da je

Prijavljivanje građana za dvokatnu pomoć apočinje 28. aprila. Svaki punoletni građanin koji bude želeo da se prijavi dobiće od države 60 evra – dva puta po 30 evra. Prva ispalata će biti u maju, druga u septembru. Građani se samo jednom prijavljuju. Penzioneri ne treba da se prijavljuju.

Kako je objasnio, građani se mogu prijaviti preko kol centra ili e uprave.- To je još jedna potvrada ne da smo posvećeni da pomognemo građanima, nego da je država spremna da podnese najaveći teret krize, zdrave su nam javne finansije i da pomognemo onima kojima je najpotrebnije – istakao je Mali.

 Kako je dodao, penzioneri će u septembru dobiti pored ovih 60 još 50 evra. Novina je i pomoć građanima na KiM – svako će dobiti 100 evra od države, uključujući i decu, a oni koji su bez posla dodatnih 100 evra. Siniša Mali je tokom gostovanja najavio i još jednu novinu kada je u pitanju finansijska pomoć države građanima. 

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali najavio je da će, u okviru trećeg paketa pomoći države, za šta je izdvojeno oko 250 milijardi dinara, pomoć dobiti i nezaposleni. „Država želi da pomogne i onima koji su, nažalost, izgubili posao tokom pandemije korona virusa. Dakle, pomažemo svim građanima, i nezaposlenima na KiM i u centralnoj Srbiji, pomažemo privredi i pokrivamo sve koji su osetili negativne posledice pandemije. Što se tiče modaliteta pomoći za nezaposlene, brzo ćemo izaći sa predlogom, već uveliko radimio na tome sa Nacionalnom službom za zapošljavanje“, istakao je Mali.

Mali je podsetio da je Srbija imala dva paketa pomoći – i privredi i građanima kako bi ublažili negativne poslednice kovida.

– Rezultati koje smo ostvarali prošele godine su bili fenomenalni. Srbija je imala najbolji rezultat kada je ekonomija u pitanju u celoj Evropi. Srbija je imala najamnji pad BDP, mnogo manji nego mnogo razvijenije države – naveo je Mali.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 + 1 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)