G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / MIMI ORO VIŠESTRUKA POVRATNICA Uhvaćena u prostituciji, pa pretukla brata, a sada je povezuju sa Veljom Nevoljom

MIMI ORO VIŠESTRUKA POVRATNICA Uhvaćena u prostituciji, pa pretukla brata, a sada je povezuju sa Veljom Nevoljom

CRNA HRONIKA
03.03.2021.

Starleta Milica Mimi Živanović, juče je privedena u SBPOK na informativni razgovor, zajedno sa Tijanom Ajfon, zbog sumnje da su povezane sa ekipom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Međutim, Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, još 2014. godine suočila se sa zakonom i robijala zbog prostitucije, ali i bivana privedena  i zbog raznih drugih krivičnih dela.

Naime, Živanovićeva je u decembru 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policiije. Sa njom je tada uhapšeno još sedam devojaka, koje su se takođe sumnjičile za prostituciju, kao i mladić za koga se pretpostavljalo da je radio kao makro. U ženskom zatvoru u Požarevcu je izdržala polovinu zatvorske kazne od osam dana, na koju je tada osuđena.

Mimi Oro
FOTO: KURIR

Ostale devojke tada su platile prekršajnu kaznu zbog bavljenja prostitucijom, ali je Živadinovićeva odbila da plati kaznu, pa je prebačena u zatvor.

Dve godine nakon ovoga, ona je na ponovoljenom suđenju, novčano kažnjena sa 60.000 dinara, zbog bavljenja elitnom prostitucijom, što je zapravo predstavljalo drugi deo kazne za ovo krivično delo.

Rečenica koja je svima „zaparala uši“, jeste molba Mimi Oro da je sudija „ipak pusti“.

„Nemojte sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama“, molila je Mimi, ali je sudija ostala neumoljiva i osudila je na osam dana zatvora.

Tijana Ajfon, Mimi Oro, jul 2016
FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ

Pre dve godine ponovo je završila u policiji i zato što ju je rođeni brat prijavio zbog nasilja u porodici.

Takođe, Mimi Oro pre dve godine ponovo je završila u policiji i zato što ju je rođeni brat prijavio zbog nasilja u porodici. Ona ga je navodno tada pretukla.

Naime, kako smo ranije pisali, između njih došlo je do svađe koja je kulminirala u tuču. Njen brat Lazar imao je vidljive povrede, a Živanovićeva se sa njim obračunala rukama i nogama.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

59 − 56 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.