G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / PLANETA / Kupio je Porše i u kaseti suvozača pronašao nešto ŠTO NIJE OČEKIVAO: Sada na sve načine pokušava da nađe JEDNU SILVIJU

Kupio je Porše i u kaseti suvozača pronašao nešto ŠTO NIJE OČEKIVAO: Sada na sve načine pokušava da nađe JEDNU SILVIJU

Ljubavna veza Roberta i Silvije trajala je neko vreme i sigurno je započela pre nego što se Hanibal rodio

Kada je kupovao novi automobil, model Poršea proizveden daleke 1961. godine, Robi Glik (42) iz Rotkrojca kod Cuga u Švajcarskoj nije ni pomišljao da će u kolima naći nešto vredno iz nečije prošlosti, odnosno ljubavna pisma jednog para.

Naime, dok je pregledao automobil, Robi je u kaseti koja se nalazi na strani suvozača nabasao na stara ljubavna pisma žene po imenu Silvija koja ih je pisala svojoj nesrećnoj ljubavi, izvesnom Robertu, ali mu ih, nažalost, nikad nije poslala, prenosi portal Fenix.

– Plakao sam dok sam čitao pisma. To mora da je bila najtragičnija ljubavna priča koju možete da zamislite – rekao je Glik za švajcarski portal Blick.

Robi je, pažljivo čitajući pisma uočio da je Robert oženjen, ali su on i Silvija i pored toga bili u vezi.

– Ona je bila nesrećna jer je njihova ljubav bila tajna i nije mogla s njim da stvori dom i porodicu. Silvija je pisala pisma svojoj ljubavi. Rečenice u pismima su bile toliko dirljive. Saznao sam kako su u leto 1971. godine već dugo bili tajni ljubavni par. U pismu se takođe spominje Hanibal, Silvijin sin

Ljubavna veza Roberta i Silvije trajala je neko vreme i sigurno je započela pre nego što se Hanibal rodio. Prema onome što piše u pismima, dete je očito Robertovo, detektivski zaključuje Robi Glik. Potom dodaje da je Silvija u jednom pismu pisala Robertu kako ju je njegova majka naterala da veruje kako je bolje da ode iz njegovog života.

– Pismo je završavala ovako: „Bez tebe je život hladan. Čeznem. Ne možeš to da razumeš! Moraš da osećaš da mislim na tebe. Potreban si mi poput vazduha“. Potom sam našao njeno pismo iz 31. avgusta 1972. godine gde je napisala: „Videla sam te. Ali pobegla sam. Kako bih volela da te vidim i da opet sve bude u redu“. Tužno” – zaključio je Glik u razgovoru za Blick.

On se sada nada da će nekako uspeti da pronađe Silviju.

– Voleo bih da je pronađem i vratim joj pisma. Mislim da bi je obradovalo kad bih joj uručio to – rekao je Robi Glik dodajući da je na društvenim mrežama krenuo u akciju pronalaženja žene.

(feljton.rs/blic)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 51 = 52

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)