G-E0EWZBLP0V
Home / ZABAVA / ŽENE, PAZITE SE NJIH, DUŠU ĆE VAM POJESTI! Najgore SVEKRVE su rođene u OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA!

ŽENE, PAZITE SE NJIH, DUŠU ĆE VAM POJESTI! Najgore SVEKRVE su rođene u OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA!

Često čujete da snaje i svekrve vrlo retko imaju dobar odnos, da dolazi do nepoštovanja, pa čak i mržnji između dve najvažnije žene u životu jednog muškarca.


Naravno, svaka majka želi najbolje za svoje dete, ali neke od njih žele uvek biti na prvom mestu, pa čak i kada se njen sin oženi. U nastavku donosimo tri tipa najgorih svekrva prema horoskopskim karakteristikama.OVE KARAKTERNE CRTE ZAJEDNIČKE SU SVIM RIBAMA! Imaju SRCE VELIKO kao svemir, INTUICIJA ih nikad ne varaNE UMEJU DA IZBROJE DO 10! Ovi horoskopski znaci su PRZNICE i zbog toga se često kaju!

Bik

Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu, iz koje se nećete lako izvući. Guraće nos u sve. Ne ustručava se da daje savete o hrani, oblačenju, novcu. Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće od vašeg strpljenja.

Svekrva u znaku bika je neopisivo tvrdoglava

Ispod nežne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom zaista nema šale. Njoj se ne treba zameriti. Ako sami ne pristanete igrati po njenim pravilima, ona će vas naterati, jer je u pitanju njen sin, a u to se ne sme dirati. Jedini način da sklopite dobar odnos sa svekrvom koja je Rak u horoskopu je taj da joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno poverenje. Kad to uspete, s njom nećete imati više problema.

Ribe

Ako je vaša svekrva Riba, onda ste u pravoj nevolji. Toliko je razmazila svog sina da će on od vas uvek očekivati da ga pazite kao njegova mama. Dakle, ako budete s njom delili životni prostor, moraćete postati njena kopija. Sve će morati da bude lepo i skladno, a njenom sinu ne sme nikada nedostajati ništa. Ako joj se zamerite, zažalićete pre nego što mislite. Zbog svega toga, upravo svekrva u znaku Ribe smatra se najgorom mogućom svekrvom.

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 86 = 94

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.