G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / SINE MOJ, NEĆEMO DA PLAČEMO, SLAVIĆEMO TVOJ ŽIVOT: Majka tragično nastradalog Jovana oprostila se od njega rečima koje kidaju dušu..

SINE MOJ, NEĆEMO DA PLAČEMO, SLAVIĆEMO TVOJ ŽIVOT: Majka tragično nastradalog Jovana oprostila se od njega rečima koje kidaju dušu..

CRNA HRONIKA
22.02.2021.

Majka mladića iz Niša, Jovana Veselinovića oglasila se na društvenoj mreži Fejbsuk nakon vesti da je njen sin juče pronađen mrtav u nedovršenoj zgradi, nakon četiri dana potrage za njim.

– Ja imam samo jednu molbu, u ime mog Jovana. Učinite danas neko dobro delo, bilo koje. Nahranite nekog gladnog, udomite psa ili macu sa ulice. Donirajte SMS za bolesnu decu. Pomozite nekom starijem da pređe ulicu. Ako vidite da u redu na kasi nekome zafali para, doplatite mu. Zasadite drvo, recite mami da je volite. Zagrlite vaše dete jako, najjače, bilo šta. Za mog Jovana, za njegovu čistu dušu, za njegov večiti osmeh – napisala je njegova majka na svom Fejsbuk profilu.

Jovan Veselinovic
FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN

Ovaj mladi Nišlija, 17. februara otišao je kod prijatelja da igraju video irice, nakon toga ka kući krenuo je sa dva druga i drugaricom, koju je isprati do kuće. Tada je poslednji put viđen živ. Od tada do nedelje ujutru, trajala je neprestana potraga za njim. Okončana je na najgori i najtužniji mogući način. Njegovo telo pronašao je navodno porodični prijatelj u zgradi u izgradnji u Ulici Branka Krsmanovića. https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F1MademoiselleGigi%2Fposts%2F3728228883926945&width=500&show_text=true&height=721&appId

Prema prvim informacijama na telu nastradalog mladića uočene su povrede od pada sa visine. Pretpostavlja se da je pao oko 10 metara visine, tačnije sa trećeg sprata sa jednog od balkona ili prozora zgrade koja već sedam godina stoji nezavršena. Detalji kako je do toga došlo biće poznati tek kada se istraga bude završila.

– Sine moj, sunce majkino.. Živiš i živećeš zauvek kroz nas. Svake subote, jer je to tvoj dan rođenja, će nam dolaziti tvoji najdraži prijatelji. Pričaćemo anegdote o tebi, tvoje bisere, tvoje šale, ješćemo tvoju omiljenu hranu, pepsi se podrazumeva…Nećemo da plačemo, slavićemo tvoj život i zahvaljivati Bogu za svaki dan koji nam je podario sa tobom. Zauvek, oko moje milo, srećo moja mila i obećava majka, živeće tvoj duh, tvoja harizma i sve ono što jesi i što si bio do večnosti. Majka više nema svoju dušu, moju dušu činite samo ti i Lazar, više mi ne treba – napisala je još Jovanova majka.

(felton.rs/Kurir.rs)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 + 4 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.