G-E0EWZBLP0V
четвртак , 18 априла 2024
Home / PLANETA / BIZARNE NAVIKE PORODICE TRAMP Pašće vam vilica kad vidite čitav spisak pravila za sipanje koka-kole Donaldu, a to je samo početak

BIZARNE NAVIKE PORODICE TRAMP Pašće vam vilica kad vidite čitav spisak pravila za sipanje koka-kole Donaldu, a to je samo početak

Bivša predsednička porodica Tramp imala je krajnje neobične navike i zahteve za osoblje svog hotela, koje je dobijalo dobija instrukcije „korak po korak“ šta treba da radi kada moćni par dođe na večeru.

O tome kakav je protokol i šta je na meniju Trampovima kada dođu u svoj hotel u Vašingtonu govorili su zaposleni za magazin „Vašingtonijan“.

Donald Tramp
Donald Tramp

Tramp je, dok je boravio u prestonici, retko izlazio, kada je to činio uglavnom je odlazio u svoj hotel, koji je udaljen pet blokova od Bele kuće.

Uvek bi sedeo za stolom 72 sa okruglom kabinom, koji se nalazi u mezaninu, u centru zbivanja. On je uvek bio rezervisan za njega, čak i kada je to značilo da je prazan iz noći u noć kada se Tramp ne bi pojavljivao.

Dokument „Standardna operativna procedura“, koji je pomenuti magazin objavio, opisuje detaljno, korak po korak, šta je trebalo raditi kada bivši predsednik dođe na večeru u restoran svog hotela.PROČITAJTE JOŠ…

Zahtevi su bili sledeći:

– Kada sedne, prvo bi koristio sredstvo za dezinfekciju ruku, čak i pre pojave korona virusa. Poznato je da on ima germafobiju, patološki strah od bacila.

– Onda bi poslužitelj trebalo da ga pozdravi, u zavisnosti od doba dana, sa dobro jutro, dobar dan ili dobro veče, gospodine predsedniče. Želite li svoju dijetalnu koka-kolu sa ledom ili bez leda?

– Instrukcije za sipanje soka sadržale su 7 koraka i bile su ilustrovane sa 4 fotografije.

– Piće je moralo da bude otvoreno pred njegovim očima, nikako pre.

– Poslužitelj je trebalo da u jednoj ruci drži otvarač za flaše pri dnu drške, odnosno u donjoj trećini i dijetalnu koka-kolu u drugoj, takođe u donjoj trećini.

– Piće se stavljalo sa njegove desne strane: „Ponavljati dok predsednik ne ode“.

– Na meniju su uvek bila ista jela: koktel od škampa, dobro pečen odrezak, pomfrit i nekada pita od jabuka ili čokoladna torta za dezert.

– Dupla porcija jela od testa, nalik našim projama, morala je biti poslužena u roku od 2 minuta, a rakovi odmah, bez čekanja.

– Server je morao da otvara malu staklenu bočicu kečapa pred njim, vodeći računa da o tome da Tramp čuje zvuk poklopca.

– Pored toga, poslužavnik nezdrave hrane morao je biti spreman pri svakoj njegovoj poseti. Trebalo je da sadrži čips, konkretno sa ukusom pavlake i luka, četiri vrste čokoladica, gumene bombone, keks, suvo grožđe prekriveno čokoladom.

I Melanija je imala svoje neobične zahteve, poput onog da hrana ne sme biti dekorisana. Jednom prilikom vratila je jelo jer je bilo posuto peršunom i vlašcem.

Melanija Tramp
Melanija Tramp

Njemu se nije dešavalo da vraća hranu, ali se jednom požalio kada je dobio manji odrezak od osobe sa kojom je večerao. Restoran je tada naručio za predsednika posebno velike škampe i odrezak veličine 100 centimetara.

On je bio zavisan od koka-kole, svakodnevno je pio nekoliko čaša. Čak je na stolu u „ovalnoj kancelariji“ imao posebno dugme koje bi pritiskao kada mu zatreba još soka.

Njihova porodica i prijatelji odsedali su u hotelu kada su u gradu. Lobisti su pili u baru, republikanci su u plesnim dvoranama održavali večeri na kojima su prikupljana sredstva, a novinari su se sastajali sa sagovornicima uz preskupa pića.

Osoblje je bilo spremno za svako važno ime koje bi moglo tu da se nađe.PROČITAJTE JOŠ…

– Od hotela smo svakodnevno dobijali knjige sa podacima onih koju su u njemu odseli, a koje su sadržale nihovo ime, sliku i titulu – rekao je bivši glavni kuvar Šon Matijevič. Dodajući da su i neki od osoblja iz Bele kuće zahtevali tretman kao zvezde.

Najozloglašeniji gost bio je Trampov privatni advokat Rudi Đulijani, koji je prkatično provodio dane na donjem nivourestorana. S obzirom na to da je tamo više radio nego što je jeo, zaposleni su mu napravili pločicu na kojoj je pisalo „Privatna kancelarija Rudolfa V. Đulijanija“ i postavljali su je kada bi on bio tamo.

– Najveći bol u zadnjici bio mi je Đulijani – rekao je Matijevič.

Za razliku od njih, Trampovu decu opisali su kao povučenu i pristojnu.

Ivanka Tramp
Ivanka Tramp

Tako je jedan od bivših zaposlenih rekao da je jedina stvar koje bi mogao da se seti kao propusta kada se Ivanka pojavila u helankama i uživala u jednoj jedinoj margariti.

– Oni bi došli, završili svoj posao i otišli – rekla je bivša asistentkinja generalnog menadžera Alisa O’klok o Trampovoj deci, dodajući da je Ivanka sedela leđima ostatku trpezarije, jer nije želela da bude primećena.

(feljton.rs/blic)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

51 + = 56

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)