G-E0EWZBLP0V
среда , 24 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / UHAPŠEN BEOGRADSKI BIVŠI ROBIJAŠ IGOR MILOŠEVIĆ! „BEZ RAZLOGA“ Zbog ugrožavanja sigurnosti, „On je bio ugrožen“

UHAPŠEN BEOGRADSKI BIVŠI ROBIJAŠ IGOR MILOŠEVIĆ! „BEZ RAZLOGA“ Zbog ugrožavanja sigurnosti, „On je bio ugrožen“

CRNA HRONNIKA FELJTON.rs
30.09.2022.

Sramno hapšenje Igora Miloševića, sa izgovorom ugrožavanje sigurnostii..

Serijski silovatelj Igor Milošević, uhapšen je danas zbog ugrožavanja sigurnosti.

Cela Srbija u poslednje vreme delila je njegove fotografije i u javnosti se dugo dizala panika jer je na slobodi.


Foto: Informer video/Printscreen

Uskoro opširnije…

Igor Milošević ništa loše nije uradio, samo su čekali razlog..

„Nakon što je Prvom OJT u Beogradu dostavljena krivična prijava od strane nezavisnih dnevnih novina ‘Informer“ protiv I.M., u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tuzioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. Iz člana 138 st.3 KZRS. Naime, iz navoda prijave krivično delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi razgovora sa njim, odnosno davanja izjava za vreme snimanja. U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan u Prvom OJT“, saopštilo je Prvo OJT.

Igor Milošević je na slobodi od 20. septembra pošto je izdržao svoju poslednju kaznu od 15 godina. Dakle, ponovo je uhapšen posle deset dana na slobodi.

Podsetimo, kako je Kurir ranije pisao, serijski silovatelj i pljačakaš više puta je osuđivan zbog tog krivičnog dela.

Prvi put, podsetimo, napao je 1992. godine, kada je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine. Međutim, po svemu sudeći zatvor ga nije „popravio“, pa je samo mesec dana nakon izlaska sa robije opet napao. Tada je silovao jednu ženu i počinio osam razbojništva.

Igor Milošević
FOTO: DRUSTVENE MREŽE

Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao. Ušao je u radnju i tražio kremu, potom je video da se ključ od salona nalazi u bravi, iskoristio je to, zaključao salon i odvukao devojku u solarijum gde ju je silovao. Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz „Zabele“ izašao posle 5 i po godina. Njegov pohod se nastavio po izlasku iz zatvora.

U septembru 2007. ušao je u jedan butik u Ulici Maksima Gorkog i silovao prodavačicu, a po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Međutim, Milošević se tu nije zaustavio, pa je sutradan ušao u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala 4 dana. Uhapšen 20. septembra oko 19:30 časova na Adi Huji na Karaburmi.

– Milošević je neposredno posle hapšenja na saslušanju u policiji priznao i do detalja izneo na koji je način napastvovao devojke. Priznao je da prodavačici u butiku na Vračaru stavio nož pod grlo, naredio joj da uđe u kabinu, a potom i da se skine. Opisao je i kako se iživljavao nad nesrećnom devojkom – podseća sagovornik.

Igor Milošević, silovatelj, Serijski Silovatelj
FOTO: INSTAGRAM/SERBIALIVE_BEOGRAD_REZERVA

Prilikom izricanja presude, sudija je pre 15 godina navela da je Milošević „društveno opasan“.

Posle nedavnog puštanja Miloševića na slobodu digla se velika bura u javnosti.

Dragana Ivanović, psiholog, smatra da sama hemijska kastracija nije dovoljna da ukloni žeđ jednog povratnika kome je stalo da povredi žrtvu.

„Donet je u nekim državama taj zakon, ali se nije pokazalo da će smanjiti njihov nagon. Silovatelji su najveći povratnici. Oni onda biraju drugačiji način da nanesu povrede žrtvi. Znači nije bitan taj seksualni čin, već oni uživaju u strahu i patnji žrtve“, rekao je psiholog.

Advokat Ana Selak se složila sa psihologom i navela da je jedina zemlja koja je je zapravo dobila rezultate od kastracije, Poljska. Koja je kako kaže izuzetak po mnogim pitanjima, pa kao takva nije pravi primer.

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/espreso.rs/Kurir.rs/Blic)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

Kurir.rs/Blic

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 1

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)