G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / DRUŠTVO / „OPREZ“Kupujem Prodajem stiti prevarante? REKETIRAJU CLANOVE KOJI NE KORISTE NJIHOVE POVLASTICE~!

„OPREZ“Kupujem Prodajem stiti prevarante? REKETIRAJU CLANOVE KOJI NE KORISTE NJIHOVE POVLASTICE~!

FELJTON.rs
17.12.2021.

Njihov princip rada plati pa prodaj, Pise da je besplatno a na kraju te skupo kosta…

KUPUJEM PRODAJEM STITI PRODAVCE SAMO ONE KOJI KORISTE NJIHOVE PROMOCIJE, POZNATIJE KAO KP REKET. Ako sami produzavate oglase i ne koristite njihove promocije dolazite u veliki problem sa Administratorima Kupujem prodajem sajtom, od blokade naloga zbog bizarnog razloga, do brisanja svih slicnih oglasa, FELJTON.rs je dobio puno prituzbi na rad kupujem prodajem sajta, zalili su se na reketiranje ako se ne koriste njihove pogodnosti, koje su preskupe i do 2000 din za obnovu oglasa.

Ove poruke vam stizu svakodnevno…

Poštovani korisniče,

Vaš oglas „prodajem aparat“ se trenutno nalazi na 34. strani grupe „mesarska oprema“. Aktivirajte promociju Na vrhu da vratite oglas na prvu stranu i tamo ga zadržite 7 dana.

Promocija Na vrhu donosi i do 10 puta više poseta Vašem oglasu.

Možete je aktivirati iz sekcije Moji oglasi u MojKP meniju.

Više o promocijama oglasa na KP možete pročitati ovde.

Srdačno,
Vaš kp tim

Ako ovo ne koristite ulazite u problem sa Administratorom…

USKORO OPSIRNIJE O KUPUJEM PRODAJEM PREVARAMA……….

Evo ovako da ispricam skroriju situaciju na kupujem prodajem mozda uspe neko da se odbrani od nekakvih prevara, mojom kupovinom Slusalica Sound BlasterX H7 – Professional sam video da moze doci do raznih prevara i neozbiljnosti pa cak i kod onih prodavaca i sa 1000 pozitivnih ocena (ako uopste neko kao i ja do sada imao te ocene kao merilo za uslugu prodavca).

Vidim ja NOVE Slusalice testirane i ispravne takodje nekoriscene,

Stignu Slusalice Sound BlasterX H7 – Professional ali na zalost nisu nove, HA imale prekid u kablu koji sam snimio Video i pored toga falila je nalepnica na kontroleru ispod koje su srafovi ako bih ste zeleli da otvarate kontroler i cackate oko kabla i videlo se da je kontroler otvaram verovatno sa neke makazice sta je vec bilo pri ruci.

Kako prevarant vara ljude na našem sajtu?

PROČITAJTE JOŠ:

BAHATI BRANKO ZIGIC Trener Proletera! Izazvao saobracajnu nesrecu i pobegao sa lica mesta

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Sve se mislim da li je moguce 940 pozitivne nijedna negativna mozda greska da mu promakla jedna u milion pozovem coveka i da se pozalim Evo Poziv Tokom poziva on hladan na keca nudi da mi vrati deo novca ako zadrzim te sjebane i polovne i ako to je super cena, ja ne verujem svojim usima, ili da posalje nove, ja se ipak odlucim na nove ako sam kupio nove, salje on nove, stizu slusalice otvaram paket kad ono Sound BlasterX H7 Tournament Edition kazem sebi sunce mu ljudim pa koj ce mi djavo Turnament Edition to sam imao na svakom cosku, na to ce meni prodavac u fazonu to samo boja kabla drugacija a i misli da nije bitno, novac sam dao pa sam dao zadrzim ja Turnament Edition, nove nisu kao nove jesu skroz bile OK za taj novac. I ocem prodavca za netacan oglas, opis proizvoda i da komunikacije nije protekla nikako po meni.

DA LI JE UMESAN KUPUJEM PRODAJEM U OVE PREVARI VELIKO ?????

KupujemProdajem - Palilula.info

E SAD ide zanimljivi deo sa kupujem prodajem kad kupujem prodajem bez mog obavestenja uklanja negativnu ocenu i na moje pitanje zasto su to uradili kazu da osnove nisam imao jer je proizvod bio ispravan a ne poluispravan polovan popravljano cak mozda ali nikako NOVO i ne korisceno sto sam porucio. Chat sa kupujem prodajem. Kako ce te i videti jedva oni pristanu da cuju moju stranu i moje dokumentacije ali sa ultimatumom da ako nisam u pravu sledi suspenzija mog naloga. Posaljem ja sve dokaze i razgovor gde se vidi da je covek jednostavno znao sta je poslao i da nije to to sto sam kupio ali Kupujem Prodajem i dalje stiti mene kao kupca tako jako i odgovara meni sa video porukom od kupca kako slusalice rade Video jer sam te prve naravno vratio ne treba mi krsh i ostavio od dva zla jedne a to je Tournament Edition na to ja njima zatrazim da on slika i kontroler ako su to uopste iste slusalice i da li je mozda i popravio u medju vremenu jer Kupujem Prodajem Treba vise dana da sve to odradi i znalizira a ja mislim da niko tu nista nije ni gledao ni analizirao samo su se slozili da je to uzaludan posao i kao Nećemo nikome ništa raditi . A ja sto sam dobio slusalice koje nisam kupio i u stanju kako je prodavac oglasivao to nema veze vazno da su oni njemu uklonili negativnu ocenu zato sto ih stite da bi ovakav prodavac mogao da posluje i dalje sa punom paron kako bi Kupujem Prodajem imao helb da jede…

NE PROPUSTITE……

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

SLEDECA VEST….

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/REDDIT/LOS/london javlja)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

88 − = 83

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)