G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / ZABAVA / VELIKI INTERVJU JELENE KARLEUŠE: Biću MEGARIBA i u osamdesetoj! JK otvorila dušu o karijeri, porodici i SPEKTAKLU koji sprema!

VELIKI INTERVJU JELENE KARLEUŠE: Biću MEGARIBA i u osamdesetoj! JK otvorila dušu o karijeri, porodici i SPEKTAKLU koji sprema!

STARS FELJTON.rs
05.12.2021.

Šest albuma, neverovatni scenski spektakli, svetski imidž, kraljica modnih trendova, često u ratu sa svima i protiv svih, Jelena Karleuša je estradna zvezda prema kojoj niko nije ravnodušan.

Privatno je veoma vaspitana, kulturna, duhovita, mnogo zna i odana je i nežna majka. Snažna je ličnost, sposobna da prevaziđe sve nevolje i da izađe na scenu kao vrhunski profesionalac.

Jelena Karleuša
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Rođena ste Beograđanka i to često ističete. Šta to konkretno znači za posao kojim se bavite, ali i za ljude kojima ste okruženi?

– Ponosni sam lokal patriota i duh Beograda nosim kao zaštitni znak. Smatram da su Beograđani ljudi posebnog mentaliteta, duha i stava. Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou- biznisu. I moji roditelji su Beograđani, a sa očeve strane i deda i pradeda. Svako voli svoj grad i mesto, pa tako i ja ističem Beograd.

Čega se najviše sećate iz perioda detinjstva, odrastanja? Jeste li bili srećno dete?

– Bila sam srećno dete, ali u nekom svom svetu, ne previše shvaćeno u školskom okruženju. Razlikovala sam se u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda, jer sam bila veoma visoka, tako da sam stvorila neki svoj svet još kao mala. Stalno sam pevala, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti. Tad sam govorila da je užasno što sam tako mala i što gubim vreme čekajući da porastem i postanem ovo što danas jesam. Majka mi je bila novinarka, otac veoma uspešan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i meni dodatno zakomplikovali detinjstvo. Obeležena čudnim prezimenom, odrastala sam s mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno da razgovaram s njom i sad.

Jelena Karleuša
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Da li vam je odlazak majke, Divne Karleuše, izmakao tlo pod nogama? Kako ste se izborili ili se borite sa takvim gubitkom?

– Kao ćerka jedinica bila sam izuzetno vezana za nju. Gubitak nje je bio ostvarenje najvećeg životnog straha. Divna je umrla, da zlo bude veće, u periodu kad mi je u privatnom i poslovnom smislu bilo najteže i kad mi se ceo svet rušio, i to javno, na svim naslovnim stranama. Kao da je život smislio najgori mogući scenario da bi video kako miš igra na usijanoj ploči. Tako muče životinje u eksperimentima.

KAD PITAŠ LAVA

Kada vam je postalo jasno da ste megastar?

– Meni je to bilo jasno već sa dve godine. Zvezda se rađa, to se ne postaje. Samo sam morala godinama da čekam kako bih dokazala moju teoriju deci u vrtiću. Svi su tad želeli da budu doktori, ili kasirke, ili veterinari, a ja sam govorila da ću biti kraljica univerzuma! Zato se niko nije ni igrao sa mnom (smeh)!

Uvek ste pomerali granice u muzičkoj industriji i postali ličnost koju najviše kopiraju. Prija li vam to ili vas nervira?

– Pa to je moj opis posla. To je Jelena Karleuša. Kakav bih umetnik ja bila da ne menjam svet… Pored talenta, koji mora da postoji u ogromnoj količini za velike uspehe, ono što me razlikuje od drugih izvođača su hrabrost, lucidnost i istrajnost.

Jelena Karleuša
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Koje svoje osobine najviše cenite?

– Pitaš jednog Lava da nabroji svoje najbolje osobine?! Pa odakle početi? Ha-ha-ha-ha! U nekoj kosmičkoj podeli, ja sam dobila puno dobrih karata koje su ujedno i moje prokletstvo. Ali ako bih morala da izaberem jednu osobinu, to je sabiranje činilaca i njihovo procesuiranje. Ukratko, nerafinisani, nebrušeni, prirodni, retki mineral – intelekt.

Da li je brak dobra institucija za ženu? Za vas?

– Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje.

MAMINA DECA

S Duškom Tošićem imate dve lepe ćerke. Na kojim vrednostima ih vaspitavate? Prenosite li na njih metode sopstvenog vaspitanja?

– Svako ko poznaje moju decu ima samo reči hvale za njihovu skromnost i vaspitanje. Kako je Divna mene učila da budem isti čovek i prema radniku „Gradske čistoće“ i prema predsedniku, da ne budem materijalista, da imam empatiju prema ljudima i životinjama, da ne stavljam svoje lične potrebe u prvi plan, tako i ja vaspitavam moju decu.

Jelena Karleuša
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Đavo iz senke

Oštri ste na jeziku, provokativni, polemični, pravedni, umete da pišete, mnogo toga vas zanima. Da li je prošlo vreme kada je pevač samo pevao i ćao?

– Bolje neka pevači pevaju. Neka za sve drugo ćute, kao što i ćute. Ono što ja radim i ono kakva sam ja ne preporučujem nikome jer je to samoubilačka misija ako nisi spreman na veliki pritisak i žrtvu. Volim da pišem i to očigledno veoma dobro radim, čim su svi uvek mislili da moje kolumne, statuse i tekstove piše neko iz senke. Mislim da neki đavo u meni to piše, tako da izgleda i jeste neko iz senke moje vrlo često kontradiktorne ličnosti.

Kako biste opisali Atinu i Niku? Da li su povukle na mamu ili tatu?

– One su jedan skup naših vrlina i mana. Miks genetike i magije odrastanja u posebnim uslovima dece javnih ličnosti. Ali biću pristrasna, pa ću reći da su to mamina deca s malo tatinih momenata.

Šta su vaše male i velike strasti?

– Moda je moja velika strast i to svi vide. Fotografija je moja davnašnja želja i hobi. Takođe, vrlo sam strastvena po pitanju zaštite životinja i ljudskih prava.

Postoje li kućni poslovi koje volite da radite?

– Apsolutno ne.

Kako se hranite? Da li zdravlje ulazi na usta?

– Zdravlje apsolutno i samo na usta ulazi. Zdravi ste koliko se zdravo hranite. Uostalom, pogledajte se u ogledalo goli. Slika će vam jasno reći gde grešite. Nikada u životu nisam bila bolesna, a smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa, s minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mlečnih proizvoda. Hranim se velikom količinom voća na prvom mestu, a onda i povrća. Nemam nijedan porok, nikad ni kafu u životu nisam popila, pijem minimum tri litra vode dnevno. Slatkiše prezirem.

Jelena Karleuša
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

SPEKTAKL ZA NOVU GODINU

Jeste li prestrašeni zbog korone?

– Nisam, jer sam tri puta vakcinisana i imam izuzetno jak imunitet.

Šta treba žena da radi kako bi izgledala tako dobro kao vi?

– Da primenjuje sve što sam malopre objasnila i da koristi najmasnije kreme za lice i telo. Puno, puno vode, voća i dobrih krema. Postoji i jedan tajni sastojak, a to je lavovska motivacija!

Da li ste pristalica estetske hirurgije?

– Naravno. Oduševljena sam dostignućima u toj oblasti! Imam i plan kako ću ovako dobro da izgledamdo osamdesete godine. Ukratko, biću megariba još veoma dugo.

U novogodišnjoj noći od vas se uvek očekuje spektakl. Šta nas čeka od JK?

– Očekujte najveći spektakl svih vremena. Zato su me i pozvali. To i mogu tako hrabro i bezobrazno da ponudim samo ja.

Jelena Karleuša
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rsTweets by FeljtonRs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 3 = 5

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)