G-E0EWZBLP0V
уторак , 23 априла 2024
Home / DRUŠTVO / PREVARA: Nadrilekar i antivakser Miroljub Petrović sad i preko interneta zgrće pare na tuđoj muci! ČITAJTE U KURIRU

PREVARA: Nadrilekar i antivakser Miroljub Petrović sad i preko interneta zgrće pare na tuđoj muci! ČITAJTE U KURIRU

DRUŠTVO FELJTON.rs
19.11.2021.

Miroljub Petrović, poznat po paroli „Pod mač, bato!“ i koga pojedine porodice u Srbiji optužuju za šarlatanstvo i nadrilekarstvo, pa čak i smrt najmilijih, svoj veliki uticaj na društvenim mrežama rešio je da iskoristi za novi biznis – reklamiranje sokova!

Petrović je svoju popularnost stekao nadrilekarskim i antivakserskim stavovima, a od toga zarađuje i novac, pa samo na osnovu pregleda preko Jutjuba, prema nekim procenama, može da zaradi do 26.800 dolara!

Bezličan PREVARANT: Miroljub Petrović se pojavio na onlajn nastavi, majka đaka u šoku kada je videla ovo

Poslali sedmake direktno na sajt Miroljuba Petrovića koji širi sumanute teorije zavere

Foto: Printscreen/ Youtube

Oko godinu i po dana bilo je potrebno lažnom doktoru i opasnom prevratnu Miroljubu Petroviću da posle optužbi porodica da je kriv za smrt dvojice mladića jer ih je navodno lečio tinkturama – izađe iz medijske ilegale. I to na velika vrata.

Naime, ovaj opasan raspirivač sumanutih teorija i antivakser, koji poslednjih dana zastupa “ideju” da se korona leči tako što se prvo sredi kurcšlus u glavi i to duhovnošću, Biblijom i guslama, našao se u onlajn predavanjima za učenike sedmog razreda.

Tako, one sedmake koji su želeli da saznaju više o “Tumačenju filogenetskih nizova”, na 11. TV času iz biologije, predavač je uputio na sajt Centra za promociju nauke, ali ih ponuđeni link nije odveo do institucnje koju je osnovalo Ministarstvo nauke, već pred Petrovićev Centar za prirodnjačke studije, piše “Politika”.

– Dete, koje inače pohađa nastavu na daljinu učilo je biologiju i kada je otišlo na ponuđenu adresu pozvalo me je u pomoć, jer mu je sajt, kako je rekao, izgledao pomalo čudno. Proverila sam da li je ukucao ispravnu adresu, ali na ekranu su se pojavile preporuke o porađanju kod kuće, pozivi da se nauči hebrejski jezik, pohađa škola gusala. Pogledala sam i predavanja koja su ponuđena i ni ona nisu imala mnogo veze ni sa naukom, ni sa biologijom, već sa Miroljubom Petrovićem, koga znamo iz medija po nizu kontroverzi – govori majka jednog sedmaka.

Došao LAV među goveda! Kojeg si tatka tražio tamo?: Posle diskvalifikacije Novaka oglasio se Petrović 

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Šta kažu u Ministarstvu?
Na pitanje da li je predavač ovaj sajt video kao relevantan izvor ili je po sredi greška, u Ministarstvu prosvete, uz objašnjenje da časovi koji se emituju na RTS-u prolaze kontrolu prosvetnih savetnika ovog ministarstva, dodaju:

– Nastavnica je lekciju pripremala iz udžbenika za biologiju za sedmi razred koju je izdao “Novi Logos” i čije su autorke nagrađene Srebrnom nagradom za Najbolji evropski užbenik 2019. godine. Tokom časa učenicima je prezentovan slajd sa delimično preuzetom veb adresom iz udžbenika. Na zahtev ministarstva, stručnu ocenu kvaliteta rukopisa udžbenika daje Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Na osnovu Zavodove stručne ocene, Ministarstvo odobrava udžbenik ili odbija zahtev za odobrenje i o tome izdaje odgovarajuće rešenje. U ovom slučaju napravljena je greška, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je odmah reagovalo i izvršena je zamena časa, bez navedene veb adrese – kazali su za “Politiku” u ministarstvu.

U “Novom logosu” tvrde – greška nije njihova i oni nemaju nikakve veze sa sajtom na kojem se govori o porođajima kod kuće ili guslanju.

– Kupite udžbenik pa vidite – naveo je Ivan Perić iz “Klet grupe”, koja je inače izdavač “Novog logosa”.

Foto: Printscreen / Youtube

Ko je Petrović?
Ko je Miroljub Petrović? Čitaoci koji ne pamte njegove ranije radove, ovih dana su imali prilike da ga upoznaju kao nekog ko smatra da se korona leči tako što se prvo sredi kurcšlus u glavi. I to duhovnošću, Biblijom i guslama. Ili po anivakcinaškom zalaganju koje prati zagovaranje teorije da se vakcine prave od razblaženog gnoja bolesnih životinja. Ipak, najviše pažnje Petrović je izazvao kada su početkom prošle godine na njegovo ime adresirane optužbe da je teško obolele mladiće odvraćao od zvanične medicine i lečio ih tinkturama.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Petrovića je zbog tih navoda policija saslušavala, a on je optužbe nesrećnih porodica negirao. Tada je najviše prašine podigao jedan drugi sajt na kojem se takođe pojavljivalo njegovo ime – Institut za prirodnu medicinu. Odatle ovaj doktor sa sumnjivom diplomom propoveda kako “ne postoje neizlečive bolesti”, već “neizlečivi ljudi”, nudeći mnogobrojne snimke onih koji su navodno uz pomoć biljnih kapi od infekcije, preko Parkinsonove bolesti do raka pluća.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/objektiv/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 1

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)