G-E0EWZBLP0V
уторак , 23 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / STRAŠNA SUDBINA NASLEDNIKA KRALJA NOVOSADSKOG PODZEMLJA: Jedan sin se ubio, drugi nestao, a veruje se da je likvidiran

STRAŠNA SUDBINA NASLEDNIKA KRALJA NOVOSADSKOG PODZEMLJA: Jedan sin se ubio, drugi nestao, a veruje se da je likvidiran

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
18.11.2021.

Strašna sudbina zadesila je naslednike jednog od najmoćnijih ljudi iz sveta kriminala Branislava Lainovića Dugog, ili Lajavog, kako su ga zvali u Novom Sadu, koga su pre dve decenije, sa tri metka, sa trona „počistili“ pripadnici zemunskog klana.

Jedan od njegovih sinova pre šest godina se ubio, dok se drugi vodio kao nestao, iako se pouzdano sumnja da je kao plaćeni ubica „kavačkog“ klana zverski mučen, pa ubijen.

Branislav Bane Lainović ubijen je 20. marta 2000. oko 16:15, ispred hotela „Srbija“ u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Lainović je stajao ispred kioska, čekao je nekog, kada mu je prišao mlad čovek u crvenoj jakni s leđa i ispalio tri hica iz pištolja: dva su Lainovića pogodila u glavu, a počinilac je pobegao u pravcu ulice Vojislava Ilića.

Dejan Milenković Bagzi, pripadnik prvo „surčinskog“, a kasnije „zemunskog“ klana, koji je dobio status svedoka saradnika, svedočio je da je vođa „zemunaca“ Dušan Spasojević naredio ubistvo, a da su to odradili Sretko Kalinić i Miloš Simović.

Rekao je je da ga Simović upucao, nakon čega je seo u kola, pustio muziku i počeo da peva.

Dugi je u trenutku ubistva pričao telefonom i čekao nekog, a navodno su ga preko signala mobilnog “zemunci” pratili i navodili da “dođe mečki na rupu”.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Ni petokraka, ni Danica

Dugi je bio veliki prijatelj Đorđa Božovića Giške, bio je u Srpskoj gardi koju je preuzeo nakon Giškine smrti.

Kruži legenda da su se, kada su formirali gardu, dogovorili da neće imati ništa ni sa jednom političkom strankom, pa ni sa Srpskim pokretom obnove, a Dugi je ovu odluku obrazložio u svom stilu: „Nisam služio po zvezdom petokrakom, pa neću ni pod Danicom“.

Kriminalci su ga ubili jer su hteli da preuzmu Novi Sad, gde im je lično Lainović zabranio ulaz govoreći da „taj grad mora da se zaštiti od zemunske napasti koja se širila celom Srbijom“.

Oca nije zapamtio

Dugi je nekoliko bračnih i vanbračnih veza dobio više dece, a mnogo godina nakon očevog ubistva, devetnaestogodišnji Matija 2016. godine oduzeo je sebi život.

Ubio se u kući u kojoj je živeo sa majkom.

Najpre je sebi isekao vene, a potom se obesio.

Bio je odlikaš, tog leta upisao je Elektrotehnički fakultet.

Drugi Lainovićev sin Ljubomir, o kome se poslednjih pola godina uveliko piše da je učestvovao u ubistvu dvojice vođa „škaljarskog“ klana u Atini, i da je ubio vođu „Alkatraza“ Ljubomira Markovića Kiću, vodi se kao nestao, iako se veruje da su slike njegovog surovog mučenja i ubistva kružile aplikacijom „Skaj“.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Ruke pune krvi

Ostalo je samo nejasno da li su ga iz osvete ubili „škaljarci“, ili su ga ubili „kavčani“ za koje je radio, ali su odlučili da ga likvidiraju kao nezgodnog svedoka, a sumnja se i da mu nisi platili obećani iznos za glave Dedovića i Stamatovića.

Ljubomir Lainović nalazio se kućnom pritvoru sa nanogicom u Novom Sadu zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu navijača Rada Petra Arsića na Vidikovcu marta 2018. godine, kad je napustio u stan i od tad mu se izgubio svaki trag.

Navodno, do članova njegove porodice došli su snimci njegovog straivčnog ubistva.

Tad se sumnjalo da su to uradili „škaljarci“, međutim, razotrkivanjem kriptovane komunikacije „kavčana“, koje je u Beogradu predvodio Veljko Belivuk, sumnja je pala na njega i njegovu kriminalnu grupu koja je po istom modelu ubijala suparnike, ali i pripadnike svoje grupe.

Život piše romane

Branislav Lainović Dugi bio je u strastvenoj vezi sa lepoticom Dolores Škaricom, koju je upoznao u kockarnici u Roterdamu.

Atraktivna ženska, jeste malo jača, ali razbojnik…I kad je izbila frka zbog mene i nju isteraju iz Holandije, iako je imala sređen boravak, jer su znali da ću dolaziti – izjavio je jednom prilikom Dugi, koji je u napadu ljubomore ceo jedan dan Dolores vozio golu u gepeku svog „mecedesa“ jednog vrelog avgustovskog dana.

Posle Lainovićevog ubistva, Dolores je učestvovala u jednoj oružanoj pljački u Italiji u kojoj je „pala“ i osuđena na decenijsku robiju.

Malo pre izlaska na slobodu, u zatvoru se venčala za jednog od vođa italijanske mafije, koji je ubrzo posle toga preminuo.

Kao udovica nasledila je njegovo bogatstvo, i danas živi u luksuznoj vili u Italiji, u kojoj je okačen portret Branislava Lainovića Dugog.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 32 = 39

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)