G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / FELJTON.rs SAZNAJE: Belivukovi saradnici sutra izlaze iz ćelije! VUCIC NAREDIO PUSTAJ TO!

FELJTON.rs SAZNAJE: Belivukovi saradnici sutra izlaze iz ćelije! VUCIC NAREDIO PUSTAJ TO!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
17.11.2021.

U Tužilaštvu za organizovani kriminal zakazano je saslušanje četvorice pripadnika klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, osumnjičenih za brutalno ubistvo Nikole Mitića u oktobru prošle godine, saznaje FELJTON.rs

Pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića sutra će ponovo nakratko napustiti pritvorske ćelije, pošto je u Tužilaštvu za organizovani kriminal zakazano njihovo saslušanje zbog ubistva Nikole Mitića iz Beograda, koje im je u međuvremenu stavljeno na teret, saznaje FELJTON.rs.

Pored Belivuka i Miljkovića, za ubistvo Mitića tužilaštvo tereti i Miloša Budimira, Vladimira Greka, Srđana Lalića, Bojana Hrvatina, Vlada Draganića i Dejana Tešića.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Proširenje istrage

– Krivičnom prijavom obuhvaćen je i Senad Rešović, koji je uhapšen pre oko mesec dana, i on je već saslušan vezano za Mitićevo ubistvo. Četvorica osumnjičenih, među kojima je i Srđan Lalić, trebalo bi da budu saslušani sutra, dok će ostali biti izvedeni naknadno da se izjasne o ovom proširenju istrage – otkriva sagovornik FELJTON.rs.

Kako navodi, s obzirom na to da je reč o istrazi, oni će biti dovođeni iz pritvora u pratnji zatvorske straže, jedan po jedan.

– Otmica i ubistvo Nikole Mitića nisu obuhvaćeni optužnicom koja je već podignuta protiv ovog klana. Ubistvo Mitića je još u fazi istrage, dok se početak suđenja za likvidacije Aleksandra Gligorijevića, Lazara Vukićevića, Milana Ljepoje, Gorana Veličkovića i Zdravka Radojevića očekuje uskoro – objašnjava on.

Slobodan Kašćelan, Veljko Belivuk, Marko Miljković
FOTO: DADO ĐILAS, ZORANA JEVTIĆ, PRIVATNA ARHIVA

Saslušan i vođa kavačkog klana

Naredio Nevolji da ubije Kapetana?

Samo nekoliko dana pre nego što je zakazano saslušanje Belivuka zbog ubistva Mitića, pred crnogorskim specijalnim državnim tužilaštvom saslušan je jedan od navodnih vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan zbog sumnje da je naredio ubistvo visokopozicioniranog člana škaljarskog klana Mila Radulovića, zvanog Kapetan, 14. oktobra prošle godine.

Kako navode Vijesti, sumnja se da je Radulović otet, a potom ubijen u blizini Kotora istog dana kada su, kako se sumnja, Belivuk, Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković ubili u mestu Spuž Damira Hodžića i Adisa Spahića.

– Sumnja se da su Belivuk i Miljković oteli Kapetana, preko njegovog Skaj telefona u zamku namamili Lazara Vukićevića, a potom i njega ubili – preneli su ranije crnogorski mediji. Ključni dokaz protiv njih je komunikacija preko Skaja, preko koje je Miljković navodno saradnicima u Beogradu poručio: „I Kapetana ćemo da oderemo.“

Mitić je, podsetimo, otet 10. avgusta 2020. na Dedinju, u blizini Ambasade SAD. Kako se sumnja, preprečili su mu put, uvukli ga u automobil i tukli sve do stadiona Partizana u Humskoj ulici, a potom ga odvezli u vikendicu u Ritopeku, gde su ga, kao i ostale žrtve, brutalno mučili, ubili, a potom njegove samlevene ostatke bacili u Dunav.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

– Mitić je, kao i pripadnici Belivukove grupe, koristio aplikaciju Skaj. Kada su ga oteli, kako se sumnja, tražili su mu šifru i našli prepisku s Lazarom Vukićevićem. Belivuk i Miljković, kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, preko Skaja su ostalim članovima grupe davali naloge i zadatke kako da muče Mitića. Navodno, prvo su mu odsekli prst na nozi, zatim ga davili, a potom zaklali i samleli – objašnjava izvor iz istrage.

Ritopek
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Odsekli mu prst

Prema njegovim rečima, prethodno su tajni bunker u Ritopeku obložili najlonom, potom ubijenog Mitića samleli u mašini za industrijsko mlevenje mesa, spakovali u džakove i bacili u reku. Mitićevu „hondu“, u kojoj je bio kada su ga presreli, odvezli su na Košutnjak.

– Prijavom je obuhvaćen i Bojan Hrvatin, koji je sklopio nagodbu o svedočenju s tužilaštvom i odlučio da progovori o svim zločinima klana. On je već govorio u ubistvu Mitića i u četvrtak najverovatnije neće biti dovođen na saslušanje – dodaje on.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

98 − = 97

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)