G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / DRUŠTVO / VUČEVIĆU: -DOKLE VISE-ostavi se vise politike i Vucica, ugledaj se malo na Vesica i on treba da ti je idol i uzor, I SREDI VISE taj NOVI SAD!

VUČEVIĆU: -DOKLE VISE-ostavi se vise politike i Vucica, ugledaj se malo na Vesica i on treba da ti je idol i uzor, I SREDI VISE taj NOVI SAD!

 FELJTON.rs
10.11.2021.

Vucicevic se toliko upotljeao u politiku i Predsednika Vucica svaka druga rec Vucic, u redu znamo da ga volis i postujes tako i treba, ti si gradonacelnik Novog Sada i zbog tolikog uvlacenja nemas vremena za Novi Sad koji si zapustio, i stvara se ruglo od lepog Novog sad. lopovi vladaju novim Sadom Tusilastvom Policijom i Sudstvom, to treba procesljati, VECI DEO SU POSTENI I POLICAJCI I SUDIJE I TUZIOCI, ALI IMA I KUKOLJA, uvek kada ti se neko pozali i posalje dokaz da se desava problem u policiji ili tuzilastvu tvoje zene odgovoraju da nisi nadlezan, NI ZASTA NISI NADLEZAN, TREBA DA VAS JE SRAMOTA, HVATAJTE SE POSLA I RADITE ZA KORIST NARODA..

VUČEVIĆ: Naš budžet stabilan i duplo puniji nego pre deset godina, Sramne su optužbe onih koji su nemilice trošli

Na onom koji vodi daljem razvoju grada i pre svega nam stvara ambijent da nam buduće generacije ostanu ovde..

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je, obraćajući se svojim sugrađanima, rekao da želi da podeli nekoliko važnih informacija koje se tiču finansija grada poručujući da je gradska kasa apsolutno stabilna.

Besplatni vrtići, gradnja škola, nabavka ekoloških autobusa…

Vodi se računa o zaduženosti i prilivima i pre svega o našoj zajedničkoj budućnosti. To je zajednička kasa svih Novosađana i ona je gotovo duplo punija u odnosu na period pre deset godina zahvaljujući vama, našoj privredi, zahvaljujući vašoj posvećenosti disciplini i ljubavi prema gradu. Time što svi izvršavamo svoje obaveze prema gradu, što plaćamo poreze, doprinose i što smo dobili mnogo novih radnih mesta. To što smo investirali vidimo kao plus u kasi grada Novog Sada. Iz tog razloga smo u mogućnosti da omogućimo deci besplatan boravak u obdaništima ili da subvencionišemo decu u privatnim vrtićima, gradimo nove vrtiće, škole, kupujemo nove autobuse koji su po najvišim ekološkim standardima i pripremamo se da budemo evropska prestonica kulture – rekao je Vučević i dodao da želi da svoje sugrađane uveri i da sve garancije da Novi Sad i Srbija ne idu u pogrešnom pravcu, nego su čvrsto fokusirani na svoju budućnost.

>Pešačko biciklistički most jedan od najlepših projekata

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Prvi čovek Srpske Atine ističe da Novi Sad nalazi na auto-putu, a ne na nekim seoskim magistralnim putevima.

Na onom koji vodi daljem razvoju grada i pre svega nam stvara ambijent da nam buduće generacije ostanu ovde. Da ne biraju neke druge gradove i da ne biraju neke druge države. Sramno je da oni koji su zaduživali grad po najvišim kamatnim stopama, oni koji su trošili bez bilo kakvog pokrića i našeg zajedničkog novosadskog budžeta pričaju o tome da Novi Sad ide u neko dužničko ropstvo. Sramno je da oni napadaju bilo koju stranu državu koji su partneri sa nama. Sramno je da osporavaju velike i značajne projekte za naš grad.

Javni tender, odluku donose građani

Mogli ste danas da čujete da posle četvrtog mosta sa obilaznicom ne valja ni projekat pešačkog biciklističkog mosta koji treba da poveže kej sa Petrovaradinskom tvrđavom. A to jedan od najlepših i najznačajnih projekata za razvoj grada. I neće se kršiti ni jedna procedura. Ići ćemo na javni tender i na najtransparentniji postupak da dobijemo izvođače tih radova. A prirodno je da kao ljudi koji su birani od strane građana da vode ovaj grad razgovaraju sa brojnim kompanijama i čujemo i njihove ponude. Odluku donosimo mi, građani Novog Sada, mi koji odgovaramo pred vama i vi koji sa nama odlučujete o najvažnijim pitanjima – naglasio je Vučević i dodao da nikada nećemo voditi tu pogubnu politiku koja je zaustavila Novi Sad na više godina, decenija, nećemo voditi politiku koja je zatvarala fabrike.

Investicije poput Kontinentala povećaće BDP za 2,5 odsto

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Vučević ističe da smo upravo svedoci da je danas Kontinental ušao u drugu fazu svoje fantastične investicije.

Investicije koja će za 2,5 procenata podići ukupni BDP Republike Srbije. Sramne su optužbe da Novi Sad i Srbija srljaju u dužničko ropstvo prema Kini. Ponosni smo na prijateljstvo sa Kinom, na naše odnose, a isto tako smo sigurni da smo čvrsto na evropskom putu, na prijteljstvo sa Ruskom Federacijom i što gradimo i trdimo se da imamo što bolje odnose sa SAD. A ti koji se stalno bude i kritikuju su nervozni što ne mogu da pune svoje džepove na uštrb interesa građana. I svakome ćemo odgovoriti onako kako zaslužuje, onima koji lažu reći ćemo da su lažovi, onima koji su krali reći ćemo da su lopovi, onima koji su upropastili Novi Sad reći ćemo gde im je mesto i podsetićemo ih svaki put za sve ono što su radili. I ne smemo im dozvoliti da svojim mračnim mislima zaustave razvoj Novog Sada. Mi se ne plašimo da pričamo o gradnji i dva i tri mosta i produžetku Bulevara Evrope i delu Fruškogorskog koridora i po meni posebno atraktivnu pešačko- biciklističku stazu. Verujem u takav Novi Sad, a siguran sam da u to veruje ogromna većina novosađana. Neizmerno hvala! – zaključio je Vučević.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/espreso)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

78 + = 87

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)