G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / REALITY / DALILIN OTAC LAŽE! DEJAN JE SAD DAMIR Komšije iz Šepka besne: Klanja 5 puta dnevno, pre 3 godine primio ISLAM I NE JEDE SVINJETINU

DALILIN OTAC LAŽE! DEJAN JE SAD DAMIR Komšije iz Šepka besne: Klanja 5 puta dnevno, pre 3 godine primio ISLAM I NE JEDE SVINJETINU

STARS FELJTON.rs
08.11.2021.

Vest da je Dejan Dragojević prešao u islam, a koju je za Kurir otkrila Fatija, njegova i Dalilina prva komšinica iz Gornjeg Šepka, uzburkala je javnost, a starletin otac Huso Mujić tvrdio je da to nije tačno. On je u razgovoru s novinarom Kurira istakao da je njegov zet išao u džamiju na sahrane, ali da nije postao musliman, što je razljutilo pojedine stanovnike ovog sela u Bosni.

Našoj redakciji javio se Damir S., koji tvrdi da Huso ne govori istinu.

Huso Mujić
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

– Iako mi je žao Huse zbog svega što mu se događa s ćerkom, on jednostavno laže da Dejan nije postao musliman. To svi u Šepku znaju. Pa Dejan je išao stalno s Husom u džamiju, celo selo to zna, a ne samo na tu dženazu o kojoj on priča. Mujići su ovim pokazali da nemaju časti i da lažu zbog loših reakcija javnosti na vest koju je Kurir prvi objavio. Ovde se taj dan nisu mogle pronaći vaše novine, svi su samo o tome pričali, da je konačno neko i to otkrio – rekao nam je Damir.

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević
FOTO: ZORANA JEVTIĆ, NIKOLA ANĐIĆ

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Sličnu stvar nam je rekao i još jedan stanovnik Gornjeg Šepka, koji je insistirao na anonimnosti. On nam je otkrio i kako se Dejan zove u islamu i koje sve običaje tačno sprovodi.

Dejan Dragojević
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

– Huso laže, to mu nije na čast. Dejan ne jede svinjetinu, ide pet puta dnevno u džamiju sa serdžadom (prostirka za klanjanje, prim. aut.) pod rukom. Evo, otkriću vam i da se Dejan u islamu zove Damir, pa nek proba da me Huso demantuje ako sme, tek ću onda da pričam. Priznao je Alaha za gospodara svoga pre tri godine, on je sad salafista (fundamentalistički pristup islamu, odbijaju novine u religiji i podržavaju uvođenje šerijata, prim. aut.) kao babo Huso. To što Dalilin Huso priča da je on i dalje Dejan Dragojević u javnosti i dokumentima, to nema veza s primanjem islama. On je ime promenio pred Alahom uz proučen Šehadet (temelj islamskog verovanja, uslov za pristup u veru, prim. aut.), tako da to u dokumentima ništa ne mora da se menja – otkriva naš sagovornik.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Huso Mujić
FOTO: NIKOLA ANĐIĆ, ZORANA JEVTIĆ

On smatra da Dalilin otac neće da prizna istinu, jer se plaši da zbog reakcije javnosti njegov zet neće pobediti u „Zadruzi“.

– Ružno je što laže, jer je video reakciju javnosti, pa se boji da Dejan neće pobediti. Ne govori istinu i samo petlja. Lično znam čoveka iz Novog Sada, a zna ga i on, koji je nedavno primio islam, a i dalje se preziva Milenković. Živi u susednom selu do našeg, jer se tu oženio – završava ljutito naš sagovornik.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 9 = 1

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)