G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / ŠTA JE SVE PRONAĐENO NA MESTU GDE SU SPALJENA TELA PORODICE ĐOKIĆ: Ovi dokazi mogu biti KLJUČNI za otkrivanje brutalnog ubice

ŠTA JE SVE PRONAĐENO NA MESTU GDE SU SPALJENA TELA PORODICE ĐOKIĆ: Ovi dokazi mogu biti KLJUČNI za otkrivanje brutalnog ubice

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
17.10.2021.

Vlasnik menjačnice iz Aleksinca, Goran Đokić (57) i njegove supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25), brutalno su u noći između 26. i 27. septembra, a njihova tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac.

Spaljeni automobil

Na seoskom bedemu kraj Južne Morave otkrivena su ugljenisana tela Gorana, Gordane i Lidije Đokić iz Aleksinca koji su, pod još uvek zvanično neutvrđenim okolnostima, nestali 26. septembra. Njihov spaljeni automobil „pasat“ pronađen je nedaleko od Tešice, 12 kilometara od mesta gde su nađena tela.

Od trenutka kada su oni pronađeni, nažalost mrtvi, u javnosti su isplivavale različite informacije šta je sve pronađeno na mestu gde su oni spaljeni i da li eventualno postoje neki DNK tragovi koji bi dovele do ubica porodice.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Aleksinac, Đokići, potraga, Automobil, zapaljen automobil, pasat
FOTO: KURIR/D.ILIĆ

Tela prekrivena lišćem

Prvog dana kada su pronađena ugljenisana tela Gorana, Gordane i Lidije u rupi koja je ranije iskopana, prekrivena smećem, lišćem i granama. Tela tročlane porodice bila su jedno do drugog, a istražitelji su najpre videli da jedna ruka viri iz šiblja. Uočeno je da su tela bila zatrpana lišćem i granjem, a da su pre toga spaljena. Dva tela su bila ugljenisana, dok je trećem izgorelo samo lice i ono je bilo malo dalje. Tela su navodno identifikovana pomoću nakita koji su imale Gordana i Lidija.

Aleksinac, porodica Đokić
FOTO: MARKO SMILJKOVIĆ

Čaura

Pored spaljenog automobila koji je pronađen 12 kilometara od mesta gde su nađena tela pronađena je čaura, što je i potvrdilo da su Đokići ubijeni iz vatrenog oružja, a potom spaljeni.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Istragom je dalje utvrđeno, da ona čaura koja je nađena u kolima i ostale pronađene na mestu ubistva su kalibra devet milimetara i ispaljene su iz pištolja.

Dokazi

Prema najnovijim nezvaničnim saznanjima, navodno je pronađena sveska dužnika likvidiranog vlasnika menjačnice Gorana Đokića (57), kao i spisak od preko 15 dužnika, koji su Đokiću navodno dugovali čak 300.000 evra. Od trenutka kada se saznalo da su Đokići ubijeni, spekulisano se da bi sveska sužnika mogla da otkrije eventualno ime osumnjičenog.

DNK trag na čauri koja je nađena na mestu zločina takođe može da bude ključan dokaz u otkrivanju ubice.

Đokići, Porodica Đokić
FOTO: STEFAN STOJANOVIĆ

– Na toj čauri mogu da postoje DNK tragovi uprkos visokoj temperaturi koja se postiže prilikom ispaljenja. Kada čaura izleti, njena temperature je ispod 100 stepeni Celzijusa, što malo ljudi zna. Zbog toga jedan počinilac može da se pronađe na osnovu DNK traga na čauri – rekao je ranije magistar, sudski veštak i balističar sa Vojnotehničkog instituta u Beogradu, Vladimir Kostić.

U potrazi za ubicom, policija je uzela sve snimke sa kamera privatnih kuća i objekata u selu Moravac, ali i iz obližnjeg sela Žitkovca i sela Tešica, a za oko im je navodno zapao crveni automobil koji je u nedelju, 26. septembra, na dan nestanka porodice, viđen u Moravcu.

Prema navodima meštana, policija je juče sprovodila opsežnu akciju u Moravcu i tom prilikom se kod građana raspitivala o „crvenom automobilu“.

porodica Đokić, policija, Moravac
FOTO: KURIR/M.S.

– Raspitivali su se za neko malo crveno vozilo, da li ga je neko video, da li neko od nas ima takav automobil. Pretpostavljam da je to vozilo verovatno primećeno na snimcima video kamera koje je policija uzela. I ranije se pominjao neki crveni automobil kao sumnjiv, ali od jutros ga baš traže – kazao je jedan stanovnik ovog sela.

x 26. septembar – Đokići oteti i ubijeni x 28. septembar – rođaci prijavili nestanak porodice x 2. oktobar – u ataru sela Moravac nađena spaljena tela oca, majke i ćerke x 7. oktobar – porodica sahranjena

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

70 − = 60

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)