G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / MAFIJA! Dijana bila na vezi sa Zvicerom, kad je on odbio da ubije Mišu Ognjanovića, angažovala je Eleza?!

MAFIJA! Dijana bila na vezi sa Zvicerom, kad je on odbio da ubije Mišu Ognjanovića, angažovala je Eleza?!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
16.10.2021.

Dijana Hrkalović, u vreme dok je bila na mestu državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova, održavala je direktan kontakt s Radojem Zvicerom, odbeglim vođom kavačkog klana, i imala je presudnu ulogu u likvidaciji poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića!

Bio na merama

Nekada prva dama MUP, međutim, kako otkriva izvor Kurira, za ubistvo Ognjanovića nije dobila zeleno svetlo Zvicera i zbog toga je angažovala drugog njima bliskog saradnika, kriminalca iz Bosne i Hercegovine Darka Eleza.

Dragoslav Ognjanović
FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ

Vojislav Šešelj tvrdi:

Dijana i Stefanović naručili Mišino ubistvo

Lider radikala Vojislav Šešelj tokom gostovanja na Pink televiziji obelodanio je dokumenta za koja tvrdi da su policijski zapisi tajno snimanog razgovora između pokojnog advokata Ognjanovića i pokojnog kuma Luke Bojovića Dragoslava Miloradovića Galeta, koji je takođe ubijen. Šešelj je izjavio da je razgovor snimljen 18. maja 2018. godine bez zvanične policijske zabeleške u arhivama policije, a u njemu se navodi da se bosanski narko-diler Darko Elez sastao s Dijanom Hrkalović u Novom Sadu. On je naveo da u beleškama stoji da se sastanak odigrao uz odobrenje tadašnjeg ministra Nebojše Stefanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

– U prvom delu razgovora govore o sastanku Dijane i Eleza, a onda o raznim postupcima Dijane Hrkalović, i čak joj pominju i ljubavnike neke i da je ona u vezi s Nebojšom Stefanovićem – rekao je Šešelj i dodao:

– Miša Ognjanović je imao veliki dosije Nebojše Stefanovića i njegovog oca, sa dokumentima skoro svih njihovih kriminalnih afera – naveo je Šešelj, posle čega je ministar Stefanović najavio tužbu protiv njega.

Advokat Dragoslav Ognjanović, podsetimo, ubijen je 28. jula 2018. na Novom Beogradu ispred zgrade u kojoj je živeo. Iako zbog njegovog ubistva još uvek niko nije uhapšen, tokom istrage je otkriveno da je, u trenutku kada je napadač ispalio hice u njega, već mesecima bio na merama policije, ali i da je praktično likvidiran pred policajcima.

– Ognjanović je znao da se po nalogu Dijane Hrkalović slušaju njegovi telefonski razgovori, ali i da ga fizički prate pripadnici policije. Prijateljima se požalio da zna da mu radi o glavi. Najverovatnije je i sam znao za njenu saradnju s pripadnicima kavačkog klana – otkriva sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, još uvek se nagađa o tome šta je zapravo bio motiv tolike mržnje Hrkalovićeve prema ovom advokatu, koji je bio branilac Luke Bojovića, ali i drugih koji se vezuju za škaljarski klan. Podsetimo, osim ovog motiva, mediji su objavili da je postojala i lična netrpeljivost Dijane prema advokatu, jer je on navodno imao u posedu njene erotske fotografije koje je slala jednom pripadniku podzemlja s kojim je bila u vezi.

Veljko Belivuk, Dijana Hrkalović
FOTO: BETA/MILOŠ MIŠKOV, SAŠA PAVLIĆ, ZORANA JEVTIĆ

Procurilo

Prepiska Veljka Belivuka

Mediji su nedavno objavili prepisku Veljka Belivuka i njegove devojke preko aplikacije Skaj, a koju su istražitelji tokom istrage vođene protiv njega, zbog brutalnih ubistava u kući strave u Ritopeku, uspeli da otvore. U komunikaciji posle hapšenja Darka Eleza u Srbiji, Belivuk kaže da je zavladala panika u podzemlju, „ali da njega nije briga“.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

– Ne znam, mico, mislim i da bi Nebojša to zloupotrebio u smislu da bi sebi samo poziciju pravio. Eleza što su uhapsili, to je kontra Dijani, jer on je bio Dijanin i ona ga je štitila. Odmah panika, svi mi pišu kako je uhapšen Elez, a mene zabole. Ovaj Blic nije normalan, sad vidim, stavili nam advokata kao jednog od glavnih ljudi u klanu – napisao je Belivuk.

Njegova devojka odgovara:

– Zaboravljaš bitnu stvar, interes ih sve spaja. Prljavi su svi, zato i prave kompromise.

– Pa to. Zato se i drže – odgovara on.

– Očito je da je Ognjanovića mrzela više od bilo koga. Naime, postoje dokazi da je od Zvicera, kao moćnog vođe kavačkog klana, zahtevala da, uz logistiku koju će mu ona pružiti preko MUP, likvidira advokata. Međutim, iako je Ognjanović branio i bio blizak s njegovim protivnicima, Zvicer je to odbio, iz njemu znanih razloga. Hrkalovićevu to, međutim, nije zaustavilo, niti je ona zbog Zvicerovog odbijanja odustala. Našla je drugog izvršioca, Darka Eleza, koji je inače blisko sarađivao s „kavčanima“ – otkriva sagovornik upućen u istragu i dodaje da to jasno ukazuje da su Zvicer i Hrkalovićeva bili ravnopravni u donošenju odluka i da nije morala da ima njegovu saglasnost za bilo šta što odluči da učini.

Darko Elez, Radoje Zvicer
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kočila istragu

Tokom istrage ubistva Ognjanovića, koja je u početku, dok je Hrkalovićeva bila na čelu MUP, išla sporo, saslušano je nekoliko desetina svedoka, a prikupljeni su i brojni drugi dokazi. Oni ukazuju na to da su se Elez i državna sekretarka sastajali i da je on lično organizovao da advokat bude ubijen.

– Istraga je u samom početku sabotirana. Međutim, posle smene rukovodstva u MUP sve se promenilo. Zbog bliskih kontakata s njim, Hrkalovićeva je već dva puta saslušavana u SBPOK. Međutim, ona je tada odbila da bude poligrafski testirana. Policija i tužilaštvo, međutim, imaju određene dokaze da ga je prikrivala godinama i završavala da sve prijave protiv njega, čak i one za pretnje ubistvom i iznude, završe u fioci, a ne pred tužiocem i sudom. Postoje svedoci da je Elez moć i veze demonstrirao i u zgradi policije. Čak su ga zaposleni u stavu mirno oslovljavali s – gospodine Elez, kao da je reč o nekom nadređenom ili uvaženom gostu, a sve to mu je omogućila tadašnja državna sekretarka – zaključuje naš sagovornik.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

72 − 69 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)