G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / PORODICA IZ ALEKSINCA NESTALA ZBOG DUGA OD 100.000 EVRA?! Postoji nekoliko verzija MISTERIOZNOG NESTANKA ĐOKOVIĆA!

PORODICA IZ ALEKSINCA NESTALA ZBOG DUGA OD 100.000 EVRA?! Postoji nekoliko verzija MISTERIOZNOG NESTANKA ĐOKOVIĆA!

DRUŠTVO FELJTON.rs
30.09.2021.

Policija već pet dana traga za vlasnikom menjačnice Goranom Đokićem, suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom, sumnja se da je Goran pozajmio veliki
novac čoveku koji nije mogao da mu vrati

U porodicama Ðokić i Aritonović, kao i u aleksinačkom kraju, i dalje traje misterija nestanka vlasnika menjačnice Gorana Ðokića (57), supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), kojima se 26. septembra izgubio svaki trag.

Pripadnici MUP Srbije i ronioci Žandarmerije vršili su juče opsežnu potragu za porodicom Ðokić, ali do zaključenja ovog broja nisu ih pronašli. Podsetimo, Ðokići su u nedelju bili kod baka Stojanke u selu Moravac, a onda su se „pasatom“ uputili ka Aleksincu. U tom trouglu između Moravca, Žitkovca i Aleksinca im se gubi trag.

Aleksinac, jezero, nestala porodica
FOTO: M.S.

Kako Kurir saznaje, postoji nekoliko verzija njihovog nestanka, a jedna od njih je i dug.

Opsežna istraga

– Prema izvoru iz istrage, Goran je jednom čoveku pozajmio oko 100.000 evra za određenu kamatu. Taj čovek, navodno, nije mogao da mu vrati pare. Istraga ide u tom smeru da ih je dužnik možda oteo… Ostale verzije su da su eventualno doživeli saobraćajku i sleteli s puta u neku provaliju ili u Bovansko jezero. Takođe, u opciji je i verzija da su se negde sklonili u strahu od dužnika – priča naš sagovornik i dodaje:

Uvek su se javljali, strahujem za njih

Zoran Stojković, bivši radnik menjačnice i kum Goranovog brata, izjavio je za Kurir:

– Kum sam njegovom bratu, krstio sam njegove bratanice. Otkako sam u penziji, video bih ga dva-tri puta mesečno kad siđem u grad, da vidim kako ide posao, nikada se nije žalio, šokiran sam. Bio je u Vrnjačkoj Banji pet dana, posle toga se nismo videli. Isključeno je da negde ode da se ne javlja, išao je sa ćerkom ili sa porodicom za vikend, uvek se javljao. Ne znam da li je imao neki motiv da nestane. U šoku sam, apsolutno ne znam ništa, to je sve iznenađujuće za sve nas. Brinem, strahujem da im se nešto desilo, možda i ono najgore.

Aleksinac, Đokići, Nestala porodica
FOTO: M.S.

– Goran je ranije bio na meti lopova, ali nikada se nije dogodilo nešto slično. Prekontrolisane su sve kamere u Aleksincu, ne samo za tu noć već i za nekoliko dana unapred. Operativci su složili mozak s kim je Goran kontaktirao prethodnih dana, ko je znao da je u Moravcu kod majke i imaju čak pretpostavke gde je nestao njegov „pasat“.

Kontrolišu se granični prelaz, a počela je i pretraga okoline i Bovanskog jezera. Osnovna je dilema da li je porodica bila primorana da napusti „pasat“…

Aleksinac, nestala porodica, Đokići
FOTO: M.S.

Policiju u civilu zatekli smo juče ujutru u kući Ðokića. Kako saznajemo, dva puta je pregledan stan u potrazi za bilo kakvim tragom koji bi ukazao na to gde se Gordana, Goran i Lidija nalaze već četiri dana. Međutim, u njihovom domu nije uočeno ništa neobično, niti išta što bi ukazalo na to šta se s njima dogodilo.

Ministar Vulin: Porodica za uzor

Ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je da policija nastavlja na sve moguće načine da traga za tročlanom porodicom Ðokić.

– Ušli smo u njihov stan, nije bilo premetačine. Juče smo ceo dan tražili helikopterom da li su negde ostavili vozilo – rekao je Vulin za TV Hepi.

On je dodao da je porodica Ðokić za uzor.

– Prema našim informacijama, dobra su porodica, nema istorije porodičnog nasilja, imali su svoju menjačnicu, bili su bez finansijskih problema.

Aleksinac, nestala porodica, Đokići
FOTO: M.S.

Bermudski trougao

– Goranova majka, baka Stojanka, cele noći je preplakala za sinom, snajom i unukom. U strašno smo teškom stanju. Čekamo da nas obaveste kada budu nađeni – rekla nam je njihova rođaka Verica Ðokić. Ona je prekjuče prijavila nestanak cele porodice.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 6 = 3

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)