G-E0EWZBLP0V
уторак , 16 априла 2024
Home / SRBIJA / STRAVIČNI DETALJI PRIČE KOJA TRESE SRBIJU – Baka čiju je unuku SILOVAO POP priznala: „Na lekovima sam, ne znam šta bih uradila da ga sretnem na ulici“!

STRAVIČNI DETALJI PRIČE KOJA TRESE SRBIJU – Baka čiju je unuku SILOVAO POP priznala: „Na lekovima sam, ne znam šta bih uradila da ga sretnem na ulici“!

FELJTON.rs
19.09.2021.

Oglasila se baba Viktorije Mitrović, Regina Spasić, koja je otvorila dušu nakon što je sinoć u rijaliti programu „Zadruga 5“ njena unuka priznala da je bila silovana od strane sveštenika Milovana Đokića, kada je imala 12 godina.


Regina na početku razgovora kaže da joj nije dobro, da je na lekovima, kao i da strepi. Dodaje da je ovo jako bolna tema za njenu porodicu, kao i da je sinoć plakala kada je Viktorija pred milionima iznosila svoju najtežu životnu traumu.

Viktorija Mitrović foto: tv pink zadruga/ screenshot

Meni nije dobro, ja sva strepim i na lekovima sam. To je jako bolno. Ja se i sad tresem, nije mi dobro, sinoć sam plakala. Jako je sve bolno. To je stvarno jako teško, to što je ispričala sinoć, to je tako. Dete ništa nije slagalo. Ona je bila dete tada, ali se svega seća, imala je 12 godina. On je bio sveštenik tu u selu, mi idemo u prodavnicu, on je živeo tu prekoputa i nama je jako teško bilo nakon toga.

Njega su posle uhapsili, bio je u pritvoru neko kratko vreme, krenulo je suđenje i od tada smo ga videli još par puta. Najteže mi je bilo kada sam ga videla u mantiji, nakon svega. Posle pritvora ga nismo videli. I da ga vidim, šta da mu kažem? To je jako teško, izbegavali smo da dođemo do njega. To sve i dalje boli – kaže Regina.

Regina je u nastavku ragovora potvrdila saznanja našeg portala da je Milovan Đokić pušten nedavno iz zatvora i da se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini, odakle i potiče njegova porodica.

Viktorijina baba kaže i da je Đokićeva ćerka udata i da danas živi prekoputa njih u selu Pločica kod Kovina. Dodaje i da nemaju nikakav kontakt, osim kada se slučajno sretnu kod lekara ili u prodavnici. Kaže i kako je čula da Đokić više nije u braku.

Izašao je iz zatvora, ali je u Bosni kod njegovih. On ovde ima decu i suprugu. To je blam, mislim i da žena nije sa njim. To je kraj što se desilo sa Viktorijom. On ima dva sina i ćerku. Oni žive u glavnoj ulici, mi smo sa strane, jedino se sretnemo u prodavnici, kod doktora, a ćerka mu je udata ovde prekoputa nas u komšiluku, ali nemamo nikakav kontakt. I oni su svesni svega toga što je on uradio detetu – govori Regina.

Regina se prisetila i dana kada je Viktorija priznala svojoj tetki da je silovana, kao i svega onoga što je usledilo nakon toga.

Nikakve nije bilo promene tada, ostali smo super prema detetu. Njoj je bilo jako teško, plašila se i kako ćemo mi to da prihvatimo. Bilo je tu svašta. Dete je to. Ona je tetki priznala, ćerka me nazvala, pre toga smo bili u Centru za socijalni rad. To suđenje je trajalo neke dve godine. I na kraju je sud odlučio da bude 5 godina – priča Regina za Pink.rs.

VIKTORIJU MI JE NJEN OTAC OSTAVIO I REKAO: „DOVIĐENJA“.

Roditelji Viktorije Mitrović odrekli su je se kada je bila beba, a njena baba nam kaže i kako se danas tuži sa svojom ćerkom, odnosno majkom ove zadrugarke. Viktorijina majka danas živi u Novom Pazaru, gde se ponovo udala, dok je otac u Nemačkoj i takođe ima novu porodicu.

Ja nisam sa ćerkom u kontaktu zbog Viktorije, jer se ona bunila što smo prijavili dete. Mi se tužimo. Ona se udala i sad je u Novom Pazaru. Njen otac mi je doneo punu torbu stvari, ostavio je, rekao mi je: „Doviđenja“. Dete tada nije bilo prijavljeno, onda smo dobili starateljstvo, onda je njen otac bio u Nemačkoj. Tamo šta je radio, ne znam, tamo ima drugu ženu. Ja ne mogu da zamenim ni majku, ni oca… Viktorija me je molila da ode kod oca, ja sam joj dala novac i rekla: „Ako krene da te maltretira, ti se vrati nazad“. Tad sam joj rekla svašta. Kod oca su je maltretirali, tamo je bio šou i onda se ona vratila – govori Regina.

Viktorija iza sebe ima i propali brak, a iz te ljubavi dobila je ćerku koju danas, dok je Viktorija u rijaliti programu „Zadruga 5“, čuvaju upravo njeni baba i deda.

Viktorija se devojački preziva Petrović, to je očevo prezime, a Mitrović je udato. Ona se u avgustu razvela. Udala se mlada, udala se katastrofa. Ona je ostala trudna, rodila je dete, mi smo je vratili i tu je ostala. To dete je sada sa nama – priča Regina.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 49 = 54

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)